Pengedar Shaklee Skudai, Johor Bahru, Johor serta Seluruh Malaysia

Seorang ibu beranak tiga yang enjoy dan gembira memegang jawatan sebagai WAHM (working at home mom


Saya bekas kakitangan awam yang memilih untuk bekerja sendiri bersama anak-anak.. kerja apa yang saya buat di rumah ini..?

Bergelar seorang isteri serta ibu pastinya jawatan utama saya adalah suri rumah.. disamping itu saya adalah Pengedar Shaklee Sepenuh Masa..

Memasuki tahun kelima bersama Shaklee, alhamdulillah saya bersyukur sangat dengan apa yang saya ada pada hari ini.. Pada awalnya hanya sekadar suka-suka berkongsi kebaikan Shaklee sehingga sekarang Shaklee memberikan pasif income kepada saya. 

Menerima tempahan dari seluruh Malaysia untuk mereka yang mahukan vitamin Shaklee yang memilih untuk mendapatkan kesihatan yang lebih baik.
Anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee atau anda ibu bekerjaya yang masa di pejabat 8 pagi - 5 petang yang mahu seperti saya atau anda suri rumah yang mahu menambah pendapatan keluarga, boleh hubungi saya..


keluarga saya.. kami di KLIA sewaktu menghantar suami untuk Program Ziarah Umrah Abu Dhabi yang sepenuhnya ditaja oleh pihak Shaklee hasil saya menjalankan perniagaan Shaklee

Tahun lepas suami dan anak sulong pergi bercuti ke US/California yang juga sepenuhnya ditaja oleh Shaklee
Baca juga PROMOSI - untuk mengetahui produk dengan harga promosi dari Shaklee


Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. Nur Salwa Ishak

♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com

Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca