Ubat Terbaik Untuk Semua Kanak-kanak adalah Nutriferon

Siapa tak sayang anak kan.. semua orang sayang anak2nya.. saya tidaklah begitu pandai bab2 penjagaan pemakanan anak2 nie.. tapi seboleh mungkin berikan yang paling baik. Kawal selagi boleh.. ada masa diorg makan gak gula2.. terlepas gak makan jajan 😥

Mujur satu perkara yang saya betul2 jaga dan alhamdulillah mereka pun senang nak terima adalah bab makan vitamin.. senang dan mudah.. dan pastinya vitamin yg saya beri adalah dari Shaklee.. saya yakin Shaklee produk terbaik utk saya.. kesannya saya rasa terlebih dahulu.. kemudian baru yakin btul2 utk beri pada anak2.. lagilah jenama Shaklee nie bukan calang2 jenama..

Ia.. memang produk luar negara.. siap ada landmark study.. siap ada kajian saintis.. siap dipatentkan.. pastinya terbaik dan memang sgt yakin.. bukan brand cap ayam buat belakang umah.. opss

Macam nutriferon.. produk imun booster shaklee nie.. nutriferon nie antara produk shaklee yg dipatentkan.. xde lain2 produk imun booster seumpama ini.. sihat sakit tue memang dari Allah. Tapi ikhtiar utk dapat sihat itu kiter boleh cuba..

Alhamdulillah konsisten berikan nutriferon nie, anak2 kurang dah sakit.. demam ke jarang sangat2.. sesekali selsema dan batuk tue ada tapi akan cepat 'pergi' bila saya terus segera bg nutriferon ini.. diorang pun pandai minta.. bila tekak berkahak, bila batuk, bila berhingus pandai minta nak makan nutriferon..  nutriferon nie umpama perisai yang perlu ada pada setiap keluarga.. wajib ada.. haaa gitu..

Seronoknya tgk anak2 nie tiap ari excited makan vitamin..

Pengguna & Pengedar Sah Shaklee
Nur Salwa
0127111260

Nutriferon Shaklee

Kenapa Perlu Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Rm10 pun belum tentu ada orang nak hulur kat kiter tanpa sebab.. inikan pula Rm33.10...

Statement pertama saya bergelar ahli shaklee FEB 2011.. yea.. saya mendaftar sebagai ahli Shaklee pada Feb 2011.. walau dah mula makan vitamin Shaklee dari tahun 2010, tapi Feb 2011 baru terbuka hati nak join member.. kan dah rugi berbulan2. Padan muka.. hahaha

Feb 2011 saya dah mulakan sharing.. dah mulakan perkongsian tentang hasil dan kesan saya consume produk Shaklee.. klau tengok statement tue, 2x belian jek dalam bulan Feb.. kurang pasti samada belian utk diri sendiri atau customer. 😄

Tapi apa yg saya nak bagitau nie adalah,

1) jika anda memang memilih Shaklee sebagai makanan tambahan anda, tapi masih belum menjadi ahli Shaklee, saya syorkan untuk anda jadi ahli Shaklee sekarang.. walau makan sendiri pun anda boleh kumpul point utk dapat cash bonus seperti saya dulu.. Rm33.10 tue lepas gak sebotol chewable vit c, 1 tiub herbal blend, atau 1 botol dish wash.. kan untung tue..ataupun dapat gak lepas beli 1 pek pampers anak 😃

2) jika anda memang ahli Shaklee, tapi sekadar makan untuk sendiri - tahniah.. pasti anda pernah merasa gak cash bonus nie kan. Dan anda ada peluang utk dpt lebih cash rebet dengan mengajak atau ceritakan kesan yang anda rasa lps makan produk Shaklee kepada kawan2 atau sedara. Santai2 sahaja.. untung2 kawan nak beli dah dpt anda gandakan bonus cash rebet anda. Best tau!!

3) jika anda memang ahli, memang makan, dah mula berbisnes sikit2 - tahniah gak untuk anda.. jom kiter sama2 bantu rakan2 diluar sana amalkan gaya hidup sihat. Penduduk malaysia sekarang nie memang dah punya kesedaran tentang makanan tambahan / supplement.. cuma kita nak sampaikan lagi pada mereka tentang kepentingan pemilihan produk yang terbaik.. Shaklee ada LANDMARK STUDY!

Nak beli vitamin?
Nak join ahli Shaklee?
Nak berbisnes Shaklee?
Contact saya..

Nur Salwa
0127111260
Key Coordinator Shaklee

*kemas2 gobok terselit plak statement lama2..

3 Sebab Anda Perlu Beli Kalsium Shaklee

Testimoni FRESH..

Perlu share segera sebab promosi Ostematrix Shaklee nie tinggal 3 ari jek lagi..

So nie antara sebab anda PATUT grab promo Ostematrix..

1) tiada lagi masalah susah tidur

2) tiada lagi masalah sembelit

3) tiada lagi masalah kembung perut

Ostematrix - pil kalsium yang lengkap dengan Vitamin D dan magnesium..

Beli 6 PERCUMA 1
Beli 2 DISKAUN 5%

Kalsium Shaklee

Dari Seorang Pengguna kepada Mentor Shaklee

Bukan semata jual produk, tapi Shaklee adalah kerjaya @ bisnes yg dapat berikan saya pasif income..

Tengahari tadi saya COD meal shake pada sorang customer nie.. kenalan dia tempat kerja.. terkejut dia bila saya kata saya masih lagi bercuti tanpa gaji.. 2 tahun.  Lama kan.. 😉 dan soalan dari dia, " tak boring ke tak g opis?"

Dulu yea.. mungkin boring.. cuti bersalin 3 bulan masa bersalinkan anak pertama dan kedua, memang nak cepat naik opis. Tapi lepas bersalinkan anak ketiga, saya ambil keputusan utk bercuti tanpa gaji 2 tahun.. ada benda yang saya nak buat, mestilah tak boring. 

Awal2 dulu mungkin yea.. sekadar suka2 jual vitamin Shaklee.. ingat lagi masa tue saya kat opis, saya siapkan panggil sorg opismate saya utk bg dia tengok jumlah bonus kerja 'main-main' yang saya buat ketika itu.. rm2k++.. lebih dari gaji hakiki saya..

Memilih Shaklee sebagai kerjaya memang bukan sesuatu yang senang.. saya ada empayar.. saya ada customer.. saya ada target.. saya ada matlamat untuk dicapai. Ala2 kpi.. bukan semata menjual produk, bukan semata hi2 bye2 dengan customer tapi ada tanggungjwp utk follow up.. ada masa saya perlu ke kelas, ada masanya saya perlu study...

Iya...jika anda mahu jadikan bisnes Shaklee sebagai sesuatu yang dapat memberikan pendapatan bulanan seperti saya, anda juga perlu rajin.. sekali lagi saya ulang, kiter bukan semata jual barang.. tapi kena belajar.. setiap barang kiter jual, ada info yang perlu kita share pada customer juga bakal customer..

Dan bila mahukan pasif income dari shaklee, mestilah wajib juga untul tahu dan khatam tentang manual bisnes Shaklee.. kena pahamkan..

Anda perlukan mentor utk guide anda dalam bisnes Shaklee ini.. inshaAllah saya bantu.. pembimbing bukan penyuap yea.. 😉 semuanya berbalik kepada niat dan usaha anda.. sama juga seperti saya dulu, bila saya kata ingin serius dalam bisnes Shaklee nie, upline tunjukkan jln, sentiasa disisi ketika diperlukan tapi bukan 247 menjadi penyuap.. ada benda yang perlu dicari sendiri. Ada masa yang perlu dicontrol sendiri.. bila keinginan datang, semuanya secara auto bergerak sendiri. Tak perlu disuruh. Tak perlu upline kerah.. 

Dari seorang pengguna
Dari seorang kakitangan awam
Kepada seorang mentor dan Biz Leader Shaklee yang berjaya..

Alhamdulillah...
Peluang 3C dari Shaklee sudah saya rasa dan terima..
Mencari dan mahu membantu mereka yang nak terima peluang 3C dari Shaklee..

Cash, Car, Convention

MENTOR SHAKLEE ANDA,
Key Coordinator Shaklee..
Nur Salwa
0127111260

5 Vitamin Untuk Wanita Sedang Hamil

Anda hamil..? Bestkan bila disahkan hamil.. 

Masa tue mesti excited nak cari  yang terbaik untuk anak dalam kandungan dan utk diri sendiri kan.. 


Saya cadangkan 5 vitamin Shaklee utk anda..


#bcomplex - mengandungi 8 jenis vitamin B penting badan termasuk asid folic. Asid folik sangat penting untuk pembinaan tulang dan bagi mengelakkan kecacatan pada janin, mengurangkan risiko kecacatan saraf pada bayi khususnya ‘spina bifida’.

.

#vitaminC - membantu mempertingkatkan kadar serapan zat besi yang sangat penting untuk pembentukan hemoglobin yang membawa oksigen dalam darah

.

#vitalea - kaya dengan iron (zat besi) di mana jika ibu ada masalah masalah pitam atau mudah pening ataupun masalah anemia.

.

#ostematrix - kalsium yg lengkap dengam vitamin D dan magnesium. Membantu mengurangkan masalah kekejangan kaki

.

#esp - protin memberi tenaga dan Keperluan protein sewaktu mengandung perlulah mencukupi bagi membantu pertumbuhan plasenta, uterus, penghasilan susu dan untuk membantu aliran darah ibu yang bertambah.


Kelima-lima vitamin ini boleh diambil seawal anda disahkan hamil.. 


Pilihan untuk anda, boleh add on Omega Guard apabila kandungan memasuki trimester kedua.  


#omegaguard - minyak ikan yang membantu perkembangan otak bayi. Memgandungi dha dan epa. 


Alhamdulillah, bermula kandungan kedua (pertama masa tue xkenal lg shaklee), saya adalah pengguna set kehamilan Shaklee ini.. kesannya bukan pada saya malah anak juga dpt nikmati kesannya.. 

#vitaminibuhamilshaklee

Pengedar Sah Shaklee

Nur Salwa

01271112u

Tips Online Bisnes dari Saya..

Senang Ke Buat Bisnes Nie?
Ada yang tanya macam tue kat saya..

Jawapan saya, SENANG..
Bila kita ada rasa nak buat, mestilah semua benda jadi SENANG.. Lagi-lagi bila kita enjoy buat benda tue, ehh makin senang la keje kiter tue. 

Walaupun senang, ianya bukan cincai2 jek.. mestilah kita nak yang sempurna.. baru hasilnya memuaskan hati diri sendiri.. betul tak..

Tak sengaja pun terjebak dalam kancah bisnes online nie.. tapi alhamdulillah tepat pilihan saya.. pemalu.. malu sangat nak jupe orang masa awal2 buat bisnes nie sebab tue saya pilih dan teruskan bisnes online nie.. pagi nie nak sharekan sikit tips dr saya sendiri dalam bisnes online nie..

Manfaatkan medium online yang ada.. seperti facebook, page fb, blog dan instagram.. kongsikan sebanyak mungkin produk yg kiter jual.. kiter xde kedai fizikal makanya medium online nie la kedai kiter.. kata bisnes, mestilah kiter menjual di "kedai".. bisnes tp tak promote, xde menjual, maner org nak tau 'kedai" kiter tue buka ke x.. menjual ke tidak..

Kenal produk.. kenal dan cinta produk yg mahu dijual.. tak kenal tak cinta, macamaner nak menjual.. prospek tanya, sendiri tak dapat jawap... so perlu sangat utk kenal produk yg kiter jual..

Saya Pengedar Sah Shaklee
Saya menjual produk Shaklee
Saya juga pengguna produk Shaklee

Anda? Buat bisnes online gak?
Jual apa?

Anda pengguna produk Shaklee?
Mahu beronline bisnes?
Whatsapp saya..
Nur Salwa
012 7111260

Tips Lebatkan Rambut dengan Vitalea Shaklee

Ramai orang pandang remeh dengan keperluan vitamin khususnya multivitamin. Ramai yang menyangka bahawa ia tak penting apabila kita makan 3 kali sehari.

Namun yang menjadi persoalan adalah bukan berapa bilangan kita makan sehari tetapi berapa banyak vitamin yang kita perolehi dalam menu harian dan adakah ia mencakupi keperluan harian tubuh badan?

Semalam salah seorang kawan karib saya bercerita bahawa ramai rakan sekerja beliau mengalami masalah rambut gugur yang sangat teruk.

Tahukah anda antara tanda kekurangan vitamin dalam badan ialah rambut gugur dengan teruk dan semakin hari ia menjadi semakin serius akhirnya masalah botak yang melanda.

Setiap orang mempunyai stress [ tekanan] tersendiri. Adakala dalam keadaan sedar dan tak sedar. Tanpa kita sedari stress ini menyebabkan sesetengah vitamin dan mineral musnah begitu saja. Secara tak langsung badan menjadi kurang sihat.

Pengambilan multivitamin sangat penting. Jika anda sebelum ini tak ambil pusing, namun jika ada mempunyai masalah rambut gugur yang berterusan, jangan pandang remeh.

Amalkan pengambilan multivitamin mengikut yang disarankan pada botol.

Jika anda sudah memiliki sebotol Vita-Lea, jangan biarkan ia expired di almari anda. Tetapi amalkan memakannya setiap hari sebiji pagi dan sebiji selepas makan malam.

Jangan tunggu sampai ada masalah rambut gugur dan rambut makin menipis kerana itu tandanya masalah kesihatan dah bertambah teruk.

Tips nak lebatkan rambut :

Amalkan menyapu rambut dengan santan+ limau nipis. Biarkan dalam 20-30 minit dan kemudian bilas dengan syampoo seperti biasa. Buatlah selang sehari. Jika bekerja buatlah 2 kali seminggu. InsyaALLAH akan ada hasil yang menggembirakan.

Bertindaklah sekarang! Anda mampu mengubahnya.

Pengedar Sah Shaklee
Nur Salwa Ishak
0127111260

Lebih Untung Dengan Pembelian Set Twin Pack Ostematrix

Alhamdulillah..

Pagi tadi 4 set twin pack ostematrix kiriman customer/ahli Shaklee dari group saya..

Alang2 beli sebotol grab 2 botol terus boleh dapat less 5%..

Ada yg nak  pil kalsium (lengkap dengan magnesium & vit D) whatsapp saya yea.. esok nak ke branch Shaklee lagi nie.

Pengedar Sah Shaklee
Nur Salwa
0127111260

Tukar Brand Suplemen Anda Sekarang Kepada Shaklee

Landmark Study...

Merata la cerita tentang landmark study yang rakan2 Shaklee akan share setiap hari lepas nie.. sebab kami excited.. sebab kami teruja.. sebab kami bangga dengan produk Shaklee lepas tau psl landmark study..

Apa benda landmark study nie?

Landmark study nie adalah hasil kajian atau eksperimen dari pihak ketiga/profesor luar tentang produk Shaklee.. shaklee ada saintis sendiri.. ada kajian makmal sendiri.. tapi nnt org kata 'angkat bakul sendiri'. Puji produk sendiri.. so nak bagi betul2 bukti, shakle buat landmark study.. 'upah' pihak ketiga utk buat eksperimen.. eksperimen bukan setahun dua yea tapi bertahun2.. kesan pengambilan produk Shaklee, kesan tidak ambil sebaranh vitamin dan kesan ambil vitamin dr brand lain utk bertahun2..

Kan ada yang kata, atau kan ada yg rasa tak perlu makan vitamin2 nie.. so dari landmark study nie, ada eksperimen dan resultnya adalah badan lebih teruk apabila tak ambil sebarang vitamin..

Bagi anda2 yang memang ambil vitamin dan anda beranggapan semua vitamin adalah sama, hanya berbeza nama/brand, tanggapan anda tue adalah salah.. landmark study nie bukti bahawa brand Shaklee lebih baik dr brand yg lain.. peduli la nak kata saya poyo bila saya kata mcm nie.. sebab saya yakin apabila tengok landmark study nie la.. bangga seh..

Saya kenal dan makan produk Shaklee nie masuk tahun ke 6.. jangkamasa yg boleh dikatakan "baru" banding org lain yang dah makan 10 tahun, 20 30 dan ada yg dah 50 tahun makan shaklee.. alhamdulillah.. sihat dan awet muda sgt mereka2 nie.. walau umur dah melepasi 50an tapi body age masing2 ala2 bujang trang tang tang..

6 tahun bersama brand Shaklee, kesannya dah byk saya terima dan rasa.. apatah lagi mereka yg dah lama makan Shaklee.. saya memang rasa sangat brand Shaklee nie bagus.. tapi untuk anda yg rasa brand Shaklee nie biasa2 jek, anda salah tau.. landmark study nie ada bukti yang brand Shaklee lebih hebay dan power dr brand lain. 

Cukuplah 3 point dulu saya share tentang landmark study nie.. nanti share lagi.. banyak nak citer pasal nie.  Dan klau korg rasa korang nak bertukar dan perlu bertukar kepada supplemen Shaklee, boleh whatsapp atau hubungi saya yea.. meh la kiter ramai2 consume/ambil produk Shaklee yang memang ada kajian dan eksperimennya bukan semata2 teori atau omong2 kosong..

Pengedar Sah Shaklee
Nur Salwa Ishak
0127111260

#tsunamishaklee
#8cellent
#korangtautak
#korangperlutau

Shaklee ada LANDMARK STUDY.. Jenama Suplemen Terhebat

Hari nie ada Majlis Ireach SuperStar...

Semuanya best.. makan sedap.. ada sharing2 dari mereka yang terima award.. award jual vivix terbanyak.. jual set detox terbanyak.. award new rank.. dan juga ada sharing dari peserta yang ke Global Conference Shaklee di Orlando.. TERUJA..

Tapi untuk saya, segmen last sekali paling BEST... segmen bersama Master Zainul.. antara yg beliau share adalah tentang hebatnya produk Shaklee nie adalah Shaklee ada LANDMARK STUDY..

Saya rasa AMAT BANGGA dengan produk yg sedang saya consume dan sedang saya jual sekarang iaitu Shaklee.. sebab ada landmark study nie la.. apa landmark study nie?

Landmark study ini adalah hasil kajian atau eksperimen pihak ketiga iaitu profesor yang mengkaji memakan vitamin dalam sesuatu jangkamasa.. bukan kajian setahun dua yea.. tapi kajian sehinga 20 tahun.. antaranya adalah kesan makan vitamin Shaklee.. kesan makan vitamin brand lain.. kesan pada mereka yang tidak makan vitamin langsung.. semuanya ada kajian..

Dengar tentang landmark study nie, saya yakin sangat akan buat anda2 diluar sana teruja untuk kenal dan consume Shaklee.. serius.. bila anda lihat dan baca landmark study nie, anda2 yg memang pemakan vitamin jenama lain akan rasa tak sabar untuk bertukar kepada vitamin shaklee.. haaaaaaaaaa dan untuk anda2 yg rasa xperlu makan vitamin, bila anda baca dan tau tentang landmark study shaklee nie akan buat anda menjadi seorang pemakan vitamin Shaklee tegar.. 

Sila percaya.. dan untuk tahu lebih lanjut tentang nie, boleh hubungi saya, perunding serta pengedar Sah Shaklee..

Saya nak tanya... produk makanan tambahan yang sedang anda makan sekarang ada landmark study tak.?

#tsunamishaklee
#8cellent

Nur Salwa
0127111260

Tips Kulit Wajah Berjerawat Bertukar Cantik

Cara saya jaga kulit muka..?

Tips utama saya adalah KONSISTEN...

Kulit saya bukanlah jenis kulit sentiasa gebu gebas.. ada masa2nya sesekali akan naik jerawat.. kawasan paling glemer adalah di dahi.. memang tak bagi langsung nak rasa 'dahi licin'.. hahaha

Untuk masalah jerawat dan parut nie, bila ia mula tumbuh subur, saya akan konsisten vitamin C (extra dose) dan juga ESP.. alhamdulillah mmg nyata kering cepat jerawat.. utk parut tue amik masa gak nak pudar sbb tue saya kata perlu konsisten dan sabar..

Lain2 dari tue, cara saya untuk jaga kulit wajah adalah ambil juga vitamin lain utk lengkapkan nutrisi badan.. vitamin lain yg saya kekal amik adalah Bcomplex, Vitalea, Gla Complex, Alfalfa, Omega (membantu melancarkan darah secara tak langsung wajah berseri), kolegen pun saya ambil..

Vitamin2 adalah utk dari dalaman.. Untuk luaran saya gunakan set skincare Nutriwhite Shaklee..

Air masak pun perlu minum dalam kuantiti yang cukup.. air manis kurangkan.. hati pun kena bersih.. baru kecantikan tue akan lahir semulajadi naik ke wajah kitee.. ewahhh hihihi

#tusnamishaklee
#star8

Nur Salwa Ishak
Pengedar Sah Shaklee
0127111260

Impian Saya Dalam Bisnes Shaklee

Impian Dalam Bisnes Shaklee

Terlalu banyak..
Alhamdulillah.. ada impian yang telah pun berjaya dicapai.. Allah izinkan..

Sentiasa update impian.. ada target utk dikejar.. tetapi ada impian yang sentiasa saya inginkan walaupun dah tercapai adalah, konsisten dan menten 5 figure income..

Satu impian tapi punya pelbagai impian tersirat.. utk menten 5 figure income, saya perlu pastikan ahli2 dalam empayar saya juga punya pendapatan minimum 4 angka dan leader2 punya income 5 angka seperti saya juga..

Apabila saya dapat menten 5 figure income, impian lain seperti umrah bersama keluarga juga akan terlaksana InshaAllah.. rumah idaman kami, kereta idaman kami (koleksi mungkin) 😉

Dan yang paling nikmat apabila dapat konsisten 5 figure income adalah, dapat konsisten juga utk membayar zakat dengan nilai yg besar.. Allahuakbar.. moga impian ini saya dapat teruskan sampai bila2..

Jom kawan2 diluar sana.. yg ada impian untuk tambah pendapatan.. utk ada pendapatan kekal.. dalam Shaklee inshaAllah boleh..

#tsunamishaklee
#star8

Pengedar Sah Shaklee
Nur Salwa Bt Ishak
0127111260

Kenapa Perlu Konsisten Makan Shaklee

Orang yang konsisten makan vitamin biasanya bersebab.

Antara golongan yg konsisten adalah

1. Ibu mengandung/ menyusu
2. Wanita / lelaki yang nak kekalkan stamina dan kelihatan muda.
3. Mereka yang sakit.
4. Mereka yang suka kecantikan.

Manakala golongan yang kejap makan kejap lupa adalah sebab mereka takde sebab khusus kenapa mereka kena makan atau adakala sebab ikut trend atau kawan2.

Jadi sebelum anda membazir, bagus justify dulu kenapa kena makan vitamin dengan konsisten.

Oh ya mungkin ada yang bertanya, kalau dah lama makan vitamin saya rasa nak stop boleh ke?
Boleh sebab kita aje yang tahu justification apa yang kita gunakan masa memula beli vitamin.

Oh ya, nak bagi tips :-  wanita yang nak cantik dan nampak muda, pastikan makan Omega 3 ( kalau Shaklee Omega Guard) dengan konsisten 120 hari. Anda akan lihat kesan ke atas kulit wajah , berat yang berkurang dan kekal aktif !

Pengedar Sah Shaklee
Nur Salwa Bt Ishak
0127111260

Kulit Berjerawat Teruk Jadi Cantik Dengan Shaklee

Igauan ngeri bagi kaum wanita bila kulit wajah berjerawat penuh kan..? Keyakinan diri jatuh.. malu untuk berhadapan dengan orang luar.. saya juga pernah alaminya dulu.. tapi entry saya kali ini saya nak kongsikan pengalaman cucu Shaklee saya..

Jom baca kisahnya...

KITARAN WAJAH SAYA YANG BERMASALAH
***********************************************

FEBRUARI 2012
👉Hadiah yang sangat mengerikan! Keluar jerawat bernanah dan besar2. Muka jadi biru dan lebam2. Start 2009 till 2011, banyak consume produk utk repair skin. Tp, ini plak yang dapat. Serik lepas tu. Stop & jumpa pakar kulit, still x jalan.

APRIL 2012
👉 1 bulan lepas try produk ** beauty. Ok, kulit cantik. Cuma parut yang tinggal. Consume sampailah pregnant anak 1st. Siap jadi dealer ok.

FEBRUARI 2013
👉 Masa ini, 3 bulan pregnant. Still pakai xx beauty tu. Hormon berubah, jerawat keluar dan muka nampak lain sangat. Sampai kawan tegur, teruk muka. Nasib baik x pakai xx beauty tu. 😂

JUN 2013
👉Start consume shaklee, after melahirkan Yusuff.

APRIL 2014
👉 hampir setahun guna Shaklee, rasa lain macam. Sangat puas hati, jerawat susah nak naik. Hormon balance. Kulit cukup protein. Babai xx beauty!

Alhamdulillah. Syukur sangat bila jumpa skincare yang sesuai. set skincare yg che wan guna, ESP, VITAMIN C, VIVIX ( baru je consume), Vit B, dan GLA COMPLEX(kdg2 termiss), Alfalfa Complex,..

Cucu Shaklee saya nie pengedar Sah Shaklee gak.. untuk warga terengganu yang mahu mendapatkan vitamin Shaklee boleh hubungi cik wan nie..

Bonus Shaklee Banyak Buat Apa?

Saya buat apa dengan bonus Shaklee?

Paling utama dan paling bernilai adalah saya dapat 'beli' masa utk suami dan anak2 saya.. maksud saya disini, dengan adanya bonus Shaklee, saya buat pilihan untuk bercuti tanpa gaji dan bergelar WAHM.. anak2 247 dihadapan dan jagaan saya.. walhal ketika zaman bekerja dulu, klau seminggu cuti pun rasa xsabar nak naik opis. Rasa bosan duk rumah.. tapi sekarang, anak2 wajib ada disisi saya..

Yea.. memang bukan senang utk bergelar WAHM.. tapi ini pilihan saya.. tak senang macamaner pun, saya perlu usaha untuk jadikan ianya senang.. inshaAllah, Allah bantu saya.. Allah permudahkan urusan saya. 

Car Bonus yang saya dapat melalui bonus Shaklee tue gak, saya gunakan utk bayar ansuran kereta.. so dapat beri keselesaan untuk anak. Yea.. untuk anak juga.. 😉 keutamaan kepada mereka..

Secara tak langsung, semua ini mengembirakan suami saya..

Moga keputusan besar yg saya akan buat tahun depan akan dipermudahkan oleh Allah.. demi mereka.. demi anak2 kami.. inshaAllah ada rezki mereka.. rezki kami..

Anda pengguna produk Shaklee dan mahu pendapatan tambahan..?
Whatsapp saya..
Saya bantu anda..

Nur Salwa
0127111260
Pengedar Sah Shaklee..

Stress? Ambil B Complex

Kenapa kita perlukan Vitamin B Complex?

Bila badan kita kekurangan vitamin B, penghasilan glucocorticoids dalam badan kita meningkat, menyebabkan perubahan sel-sel dalam hippocampus (komponen otak yg paling utama) menyebabkan fungsi otak terganggu. Keadaan ini menyebabkan badan kita semakin lemah dalam mengendalikan kortisol (hormon stress), menjadikan kita stress dan stress.

Stress?

Ambil B Complex OK.

B Complex Shaklee sebotol rm53.75 120biji

Nak beli?
Nur Salwa
0127111260

Shaklee Ada EPO?

Ada..

GLA COMPLEX namanya..
.
Gla dipasaran luar dihasilkan dari Evening Primrose Oil (EPO)
.
Gla Shaklee diekstrak dari BORAGE yang memgandungi lebih dari 2x ganda Gla dalam EPO..
.
BORAGE juga adalah 3x lebih dari segi biovailibiliti dan 3x lebih BERKESAN dari EPO
.
Shaklee mengekstrak Gla dari BORAGE yang ditanam secara organik dikawasan Saskatchewan
.
Setiap kapsul Gla Complex mengandungi lebih 300mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega-6. Ianya digabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya.
.
Kesegaran dan keberkesanannya terpelihara oleh ShakleeGuard, anti-oksidan semulajadi yg dipatenkan. Bioavailibilitinya dibuktikan secara klinikal dimana ia mampu menyerap dan mengadun ke dalam sel dan tisu
.
melambatkan menopaus
Menentang kanser
Memperbaiki inflamasi kulit
Menghalang komplikasi diabetis
Pelangsingan dan menghalang tambah berat badan
Menghalang tekanan darah tinggi
Memperbaiki tekstur rambut
Mengawal selia estrogen dan testostren
.
.
Nur Salwa
0127111260

Atasi Masalah Perut Buncit & Sembelit Dengan Herblax Shaklee

Sembelit?? Perut buncit?? Muka berjerawat??

》》 jom detox dengan #herblax 《《

Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebeum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.

》》 keistimewaan #herblax 《《

>> Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh

>> Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut

>> Membantu masalah sembelit

>> Melawaskan pembuangan air besar.

>> Membuang toksin dalam badan 

Mahukannya!!! Roger saya..

👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Nur Salwa 012 711 1260
👆👆👆👆👆👆👆👆👆

Ostematrix Bantu Masalah Insomnie

Letihnya bila ada masalah insomnia nie.. badam dah penat.. nak rehat.. esok nak bangun pergi kerja, tapi mata tak ngantuk.. tak dapat tidur.. terkebil2..

Korang tau tak???

Ostematrix Shaklee nie adalah kalsium yang lengkap dengan magnesium serta vitamin D..

#ostematrix tengah promo nie..

Beli 6 PERCUMA 1
Beli 2 DISKAUN 5%

Meh beli, whatsapp saya..

Nur Salwa
0127111260

Kalsium Penting Untuk Ibu Hamil

Vitamin Shaklee untuk ibu hamil..

Bcomplex
Vitamin C
Vitalea
Ostematrix
Esp
Omega guard

Ada yang nak amik sikit2 dulu, saya rekemen sangat ibu itu amik dulu vitamin combo di bawah nie.. sebulan amik 1 set combo nie.. so lengkap la nnt

B complex & ostematrix
Vitamin & ostematrix
Vitalea & ostematrix
Omega guard & ostematrix

Sebabnya.. ostematrix sebotol untuk sebulan.. tapi vitamin2 lain tue lebih dari sebulan..

Dan saya memang sangat2 rekemen ibu2 hamil nie jangan tinggal ostematrix.. ostematrix nie kalsium.. badan ibu sedap.. cergas.. bisa2 kurang.. cramp kurang.. lawas.. dan nanti bila bby lahir, badan anak tue rasa sedap sangat. Tegap jek..

#ostematrix tengah promo nie.. beli 6 PERCUMA 1.. beli sekali jek dapat guna untuk 7 bulan.. bulan2 lain dah boleh beli vitamin lain..

Jom beli.. jimat sekarang..

Nur salwa
0127111260
Pengedar Shaklee Johor Bahru

Lelaki Bujang Beli Set Kehamilan Shaklee

Cucu Shaklee saya nie, ari tue order Set Prenatal Shaklee yang ada dalam Kempen Women's Health sekarang nie..

Masa g COD kat dia ari tue, saya ingatkan untuk member dia. Rupanya memang untuk diri dia sendiri.. fyi, cucu shaklee saya nie lelaki tau.. tapi best.. sebab dia paham..

Walaupun namanya set prenatal.. walaupun set nie ada dalam Kempen Women's Health, tapi ianya sesuai gak utk orang lelaki.. tujuan dia amik set nie sebab katanya utk tambah tenaga.. letih ditempat kerja.. so nak badan sentiasa cergas.. bukanlah dia sedang berpantang atau wife dia sedang berpantang tau 😄😄

Yea.. memang boleh pun. Sebab memang vitamin shaklee nie sesuai utk lelaki dan perempuan.. walau nama set vitamin tue set prenatal ke, postnatal ke, set gorgeous ke, set kecantikan wanita ke, semua vitamin yg ada dalam set ini sesuai utk lelaki juga..

So kalau anda2 ada beli set2 tersebut, ajaklah sekali suami makan sama vitamin tue. Biar sama2 sihat.

Bestnya cucu shaklee saya nie, selain order set prenatal nie, dia gak ada amik lecithin, zinc complex, alfalfa complex, herblax dan peppermint gak.. iolss teruja bila ada lelaki yang gigih dan rajin makan vitamin nie. 

Nak order vitamin Shaklee..
Whatsapp saya
0127111260
Pengedar Shaklee Johor Bahru