Kenapa Perlu Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Rm10 pun belum tentu ada orang nak hulur kat kiter tanpa sebab.. inikan pula Rm33.10...

Statement pertama saya bergelar ahli shaklee FEB 2011.. yea.. saya mendaftar sebagai ahli Shaklee pada Feb 2011.. walau dah mula makan vitamin Shaklee dari tahun 2010, tapi Feb 2011 baru terbuka hati nak join member.. kan dah rugi berbulan2. Padan muka.. hahaha

Feb 2011 saya dah mulakan sharing.. dah mulakan perkongsian tentang hasil dan kesan saya consume produk Shaklee.. klau tengok statement tue, 2x belian jek dalam bulan Feb.. kurang pasti samada belian utk diri sendiri atau customer. 😄

Tapi apa yg saya nak bagitau nie adalah,

1) jika anda memang memilih Shaklee sebagai makanan tambahan anda, tapi masih belum menjadi ahli Shaklee, saya syorkan untuk anda jadi ahli Shaklee sekarang.. walau makan sendiri pun anda boleh kumpul point utk dapat cash bonus seperti saya dulu.. Rm33.10 tue lepas gak sebotol chewable vit c, 1 tiub herbal blend, atau 1 botol dish wash.. kan untung tue..ataupun dapat gak lepas beli 1 pek pampers anak 😃

2) jika anda memang ahli Shaklee, tapi sekadar makan untuk sendiri - tahniah.. pasti anda pernah merasa gak cash bonus nie kan. Dan anda ada peluang utk dpt lebih cash rebet dengan mengajak atau ceritakan kesan yang anda rasa lps makan produk Shaklee kepada kawan2 atau sedara. Santai2 sahaja.. untung2 kawan nak beli dah dpt anda gandakan bonus cash rebet anda. Best tau!!

3) jika anda memang ahli, memang makan, dah mula berbisnes sikit2 - tahniah gak untuk anda.. jom kiter sama2 bantu rakan2 diluar sana amalkan gaya hidup sihat. Penduduk malaysia sekarang nie memang dah punya kesedaran tentang makanan tambahan / supplement.. cuma kita nak sampaikan lagi pada mereka tentang kepentingan pemilihan produk yang terbaik.. Shaklee ada LANDMARK STUDY!

Nak beli vitamin?
Nak join ahli Shaklee?
Nak berbisnes Shaklee?
Contact saya..

Nur Salwa
0127111260
Key Coordinator Shaklee

*kemas2 gobok terselit plak statement lama2..

No comments: