Shaklee ada LANDMARK STUDY.. Jenama Suplemen Terhebat

Hari nie ada Majlis Ireach SuperStar...

Semuanya best.. makan sedap.. ada sharing2 dari mereka yang terima award.. award jual vivix terbanyak.. jual set detox terbanyak.. award new rank.. dan juga ada sharing dari peserta yang ke Global Conference Shaklee di Orlando.. TERUJA..

Tapi untuk saya, segmen last sekali paling BEST... segmen bersama Master Zainul.. antara yg beliau share adalah tentang hebatnya produk Shaklee nie adalah Shaklee ada LANDMARK STUDY..

Saya rasa AMAT BANGGA dengan produk yg sedang saya consume dan sedang saya jual sekarang iaitu Shaklee.. sebab ada landmark study nie la.. apa landmark study nie?

Landmark study ini adalah hasil kajian atau eksperimen pihak ketiga iaitu profesor yang mengkaji memakan vitamin dalam sesuatu jangkamasa.. bukan kajian setahun dua yea.. tapi kajian sehinga 20 tahun.. antaranya adalah kesan makan vitamin Shaklee.. kesan makan vitamin brand lain.. kesan pada mereka yang tidak makan vitamin langsung.. semuanya ada kajian..

Dengar tentang landmark study nie, saya yakin sangat akan buat anda2 diluar sana teruja untuk kenal dan consume Shaklee.. serius.. bila anda lihat dan baca landmark study nie, anda2 yg memang pemakan vitamin jenama lain akan rasa tak sabar untuk bertukar kepada vitamin shaklee.. haaaaaaaaaa dan untuk anda2 yg rasa xperlu makan vitamin, bila anda baca dan tau tentang landmark study shaklee nie akan buat anda menjadi seorang pemakan vitamin Shaklee tegar.. 

Sila percaya.. dan untuk tahu lebih lanjut tentang nie, boleh hubungi saya, perunding serta pengedar Sah Shaklee..

Saya nak tanya... produk makanan tambahan yang sedang anda makan sekarang ada landmark study tak.?

#tsunamishaklee
#8cellent

Nur Salwa
0127111260

Comments

Unknown said…
Lagi confident nak convince orang diluar sana pasal produk shaklee ni. Semoga shaklee terua gah dan bertahan di dunia. ;)

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca