Anda Perlu Percaya dan Pilih 100% Supplemen Shaklee

KENAPA PERCAYA SANGAT DENGAN BRAND SHAKLEE?

"Tak makan vitamin pun sihat gak"

" Alaa nama pun vitamin, sama jek semua "

Dulu... yea.. saya pun fikir macam yang si pulan tue kata.. sama jek makan apa2 brand.. xmakan pun ok gak.. tunggu la dah rasa badan sakit ke nanti baru amik..

Tapi SEKARANG, bila upline kami tekankan kepada kami terutamanya saya tentang landmark study nie, baru la paham dan memang sangat beruntung saya dah lama kenal dan makan vitamin shaklee nie.. memang memilih brand yang betul iaitu SHAKLEE..

Korang boleh jek nak kata,

"eleh, ko jual brand tue memang la ko puji melambung barang yang ko jual"..

Eh hello.. sebelum saya menjual, saya guna dulu produk Shaklee nie. Dah makan dah rasa kesannya baru saya mula menjual tau.. kenal produk dulu baru kenal dan belajar tentang marketing Shaklee..

Yea betul.. cerita landmark study nie memang lama dahm bukan sekarang Shaklee buat / landmark study.. nak buat benda nie makan tahun.. satu usaha gigih dan kos yang besar Shaklee usahakan utk membuktikan yang brandnya adalah TERBAIK.. kajian dari professor @ pihak ketiga yang maner keputusan kajian samada baik atau buruk akan tetap dipamerkan pada umum.. sesuatu tindakan berani dari pihak Shaklee.

Bila baca tentang landmark study nie, jadi takut dengan brand2 yg ada dipasaran luar sekarang.. perasaan kesian pada mereka yang 'tertipu' dengan lambakan jenama dipasaran dan juga betapa beraninya mereka mengambil sesuatu jenama yang masih 'baru' yang modal mereka (penjual2) ini hanyalah testimoni panas.. rakyat malaysia pula memang dah punya kesedaran utk mengamalkan gaya hidup sihat dengan memilih utk mengambil supplemen. Tapi supplemen yang dipilih asal boleh jek.. huhuhu

Dibawah ini, salah satu keputusan landmark study paling jelas boleh dilihat.. kajian 3 kumpulan dan kesannya kepada mereka..

So,

SIAPA KATA MAKAN VITAMIN TAK PENTING?

SIAPA KATA TAK PERLU MAKAN VITAMIN?

SIAPA KATA VITAMIN BRAND SHAKLEE NIE SAMA JEK DENGAN LAIN2 BRAND?

Statistik nie bukan dr kami yea tapi dari professor serta team yang membuat kajian bertahun2 mengumpul result landmark study nie..

Brand yang ada beli ada landmark study??

#tsunamishaklee
#8cellent
#landmarkstudyshaklee

Nur Salwa
0127111260
Biz Leader Shaklee

No comments: