Jenama Vitamin Yang Anda Wajib Pilih Sebab Ada Landmark Study

Testimoni bukan bukti saintifik..

Semua orang boleh claim produk dia bagus.. ada tue siap curi testimoni produk lain dan kata ianya hasil dari menggunakan produknya..

Shaklee nak berikan bukti yang betul2 sahih produknya adalah terbaik.. sebab itu Shaklee ada landmark study.. semua ini adalah atas arahan Roger Barnett.  Beliau minta data saintifik dikeluarkan bagi membuktikan bahawa produk Shaklee adalah benar2 berkesan berbanding jenama produk suplemen lain

Seperti yang saya ceritakan semalam ( https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10210080703124119&id=1533475806&set=a.10209545184256482.1073741887.1533475806&source=43 ) landmark study ini adalah kajian yg dilakukan oleh pihak ketiga bagi semua produk Shaklee.. ada 3 golongan sasaran yang mereka kaju iaitu

1) orang yang lansung tidak makan vitamin
2) orang yang makan vitamin brand lain
3) orang yang makan vitamim

Segala keputusan atau kajian dari pihak ketiga ini, semuanya akan dipublish.  Akan diwar2kan.. tiada keputusan atau hasil kajian yg disembunyikan tau..

Dan jika anda nak tau.. Dr Gladys Block dan pasukan pengkajinya berasal dari Universiti of California bertanggungjawap penuh utk projek landmark Shaklee nie.. sepenuhnya keputusan baik atau buruk kesan produk Shaklee ni dipegang oleh Dr. Block..

Tiada rahsia yg disembunyikan.. telus.. landmark study ini akan di 'peer review' oleh saintis pihak ketiga utk disahkan dan dipastikan ianya benar betul2 benar..

Memang diantara kami pengedar2 shaklee suka kongsikan testimoni2 pelanggan kami yg berpuashati  hasil setelah ambil Shaklee, tetapi dengan adanya landmark study nie lagi la saya atau kami betul2 YAKIN utk mengajak anda sama2 bertukar kepada jenama produk kesihatan Shaklee nie ari ini. Ini bukti kami iaitu landmark study.. kajian bertahun2 bukan setahun dua tau. Dan bukannya di packing sendiri, cari botol sendiri dan buh nama produk sendiri.. owhh gaya gini lagi la anda perlu was2 utk mengambilnya.

Untuk anda yang dah mula atau memang makan Shaklee, tahniah saya ucapkan. Teruskan menggunakan produk Shaklee tanpa was2 dan konsisten... inshaAllah moga anda terus diberikan kesihatan yang baik..

Untuk anda yang mahu bertukar jenama suplemen yang sedang anda ambil sekarang kepada jenama Shaklee, boleh roger saya yea.. 0127111260

#tsunamishaklee
#landmarkstusy
#landmarkstudyshaklee
#8cellent

Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca