Keahlian Shaklee BUKAN Seumur Hidup?

Kena RENEW???

Shaklee sekarang sedang buat database cleaning. Jadi semua orang kena activate membership untuk beritahu "Hello, saya masih hidup!". Maklumlah dah bertahun2 jd member Shaklee tapi kalau dah meninggal pun nama still ada coz takda renewal. Banyak sangat belanja nak keep data orang yg dah takde....

Nak activate pun sonang bonar. Saya buat belian 200uv je terus activate.

Kalau barang yg kita nak guna tu tak sampai 200uv, beli je voucher rm30. Voucher tu boleh guna balik nnti.

Maksudnya kita bayar NOTHING pn. Just shaklee nak tahu kita hidup lg ke tak je. Hihi
Takde bayaran tersembunyi.

Ahli Shaklee yg belum buat activation sila buat cepat2 OK. Contact upline masing2 tau. Untuk ahli Shaklee dalam team saya, hubungi saya yea. Saya bantu anda.

Nur Salwa
0127111260
Biz Leader Shaklee

No comments: