Punca atau Terjebak Terima Bonus Lima Angka dari Shaklee

Google2 cari 'vitamin untuk ibu susukan anak'.. masa tue tak banyak lagi blog yg cter pasal vitamin.. dalam tak banyak tue saya singgah baca dan mula bermesej dengan owner satu blog nie. Kak hadha nama dia..

Kak hadha nie jual vitamin Shaklee.. baca dari pengalaman dia yang baru gak makan vitamin shaklee, saya pun order dari dia.. alih2 jadi kawan.. tak silap saya, untuk order kali ketiga saya ada maklumkan saya nak join member.. suka2.. pastu tengok kak hadha jual vitamin mcm senang jek. 'Iklan2' niaga dia tue lbh kepada dia bercerita apa yg dia makan.. itu sahaja..

Ehh nak join jual gak la.. so sikit2 kak hadha tunjukkan cara.. masa tue berbalas2 email.. smua tunjuk ajar di email.. kemudian kami sama2 pergi kelas.. korang nak tau, kak hadha nie di selangor.. saya pula di johor.. ntah aura apa yang ada sampai sanggup saya dr jb naik kl semata nak hadir kelas2 yg super upline (master norita) anjurkan..

Saya banyak join MLM.. semuanya sekerat jln.. tapi tak taulah dengan Shaklee nie panjang jodohnya.. sebab apa tau, sebab saya dikelilingi oleh orang2 yg auranya SUPERHEBAT.. semuanya lahir dari hati. Ikhlas.. permulaan langkah saya @ kami dalam bisnes Shaklee nie bukan bermula dengan 💰💰💰💰, tapi kerja kami bermula dari hati.. maksud saya, kami makan vitamin Shaklee.. kami kongsikan apa yang kami rasa.. kami kenal benda yang kami makan dan kami cintakan segalanya ttg produknya terlebih dahulu.. akibat dari semua2 tue, baru kami kenal istilah bonus, baru kami dapat rasa apa itu bonus.. produk kemudian marketing..

Alhamdulillah.. syukur sangat rasa cinta itu masih ada sehingga sekarang. Malah makin cinta dan percaya sangat..
ALLAH izinkan.. dan Allah bantu kami dalam bisnes ini.

Terima kasih kak hadha..

Saya mencari;

- anda yang makan vitamin Shaklee tapi masih belum mendaftar sebagai ahli Shaklee
- anda yang makan vitamin dan  mahu kongsikan kebaikan produk Shaklee
- anda yang makan vitamin shaklee dan mahu menambah pendapatan bulanan
- anda yang belum lagi makan Shaklee, baru nak kenal2 apa vitamin Shaklee..

Whatsapp atau pm saya yea

Nur Salwa
0127111260
Key Coordinator Shaklee

No comments: