Shaklee Bagi Sebiji Kereta Pada Pengedarnya

dulu, jb - kl naik kete tempatan, rasa oklah.. bolehlah.. ok jek.. selesa jek.. no problah..

sekarang, jb - kl naik kete import.. wahh lagi best.. xsangka.. tiap minggu pun bleh.. alhamdulillah..

nak rasa best hari ini, kelmarin merasa dulu yg kurang best.. adatlah kan..

tapi ini kami.. syukur alhamdulillah apa yg kami ada hari ini.. mungkin anda lain, awal2 dah merasa senang itu.. tetap alhamdulillah.. 😆😆😆😆😆

Alhamdulillah.. sendiri tak sangka selepas setahun betul2 serius berbisnes, saya dapat capai 1 anugerah dari Shaklee.. Car Bonus Achiever.. bukan dapat kereta tau. Tapi Shaklee bagi dalam bentuk cash setiap bulan. So terpulang nak beli kereta ke rumah ke simpanan ke...

Awal2 dulu saya rasa mcm susah jek nak dpt benda nie. Yea. Susah bila kita xletakkan target.. saya maklumkan pada upline saya.. saya nak kunci besar nie.. saya bagitau saya nak dptkan gak kunci nie pada cycle tue.. saya nak naik pentas amik kunci nie. So upline mtk saya buat target. Clearkan target.. bulan berapa nak dpt. Apa yg perlu dibuat.. alhamdulillah. Bila ada target dan plan yg teratur, perjalanan nak dptkan kunci nie senang dan dipermudahkan.. Doa juga peranan paling utama..

Dapat Terima Anugerah Car Bonus nie, kami pilih utk beli kereta baru. Nak gak melepaskan keinginan nak pkai kete import. Alhamdulillah. Allah berikan kami peluang uto merasa nikmat dunia yang ini.. selesa utk kami sekeluarga.. menangis masa g amik kete nie kat kedai.. 😭😭  teruja.

Alhamdulillah. Dalam team saya juga sudah 4 org berjaya capai Anugerah Car Bonus ini.. inshaAllah ramai lagi akan berpeluang dpt car bonus masing2.. korang semua boleh tau.. dengan Shaklee wajib grab semua peluang yang disediakan..

Anda nak cuba dapatkan Car Bonus Shaklee nie.. ?
Jom sertai team saya..
Nur Salwa
0127111260
Biz Leader Shaklee

No comments: