Macamaner Saya Mula BerShaklee

Saya yang mulakan dulu..

Dulu.. dia pelik jek tgk isterinya nie telan ntah apa2 vitamin.. banyak plak tue.. bila saya ajak makan sama, xdenya dia nak.. lagi dia pelik,  isterinya menjual plak vitamin2 nie.. ehh apa2 jeklah awak...

Orang lelaki kan.. memang gitu... 😉😉

Bila rancak isterinya berbisnes.. ehh mcm best jek kan.. ehh mcm syok jek kan vitamin tue.. awalnya masih lagi saya yg aturkan makan vitamin tue untuk dia. Lama2.. pandai dah dia sendiri yg atur dan tentukan vitamin apa dia nak makan. Ngalahkan isteri dia plak dah.. vitamin apa yg abis pun, sendiri g beli.. kadang tue vitamin yg sy xpernah amik pun lagi, dia dah dulu amik. Dia dah rasa dulu.. hebatkan penangan Shaklee nie.. 😄

Tengoklah gambar nie.. sebahagian dari vitamin yang suami saya makan.. sihat sakit kuat lemah itu nikmat Allah.. ini cara kami. Ikhtiar kami sekeluarga utk peroleh kesihatan yang baik.. nak sihat bermodal.. bila sakit nanti lagi besar modalnya.. so kami mulakan dari sekarang.. bermodal sedikit utk peroleh kesihatan yang baik.. kami bermula pum dari vitamin yang basic2.. lepas tue excited utk cuba lain2 vitamin/produk Shaklee nie..

Telan vitamin semata utk sihat?? Ehh tidaklah.. makan kena jaga gak.. diet yang seimbang.. senam kena gak.. suamilah g jogging bagai.. saya?? Riadah dengan anak2 dan window shopping kira bersenam gak kan 😂😂😂

Jom amalkan gaya hidup sihat.. anda tak tau nak mulakan dengan vitamin yang maner? Saya bantu anda..

Whatsapp 0127111260

Jom Shaklee!

#tsunamishaklee
#liveamazing

Senang Beri Vitamin Berbanding Ubat Untuk Anak-anak

Testimoni Omega Guard

Anak2 saya pun.. batuk jek sikit terus minta omega guard. Dah dapat omega, minta nutriferon plak.. lps tue minta chewable vitamin c plak.. 😅

Tetiba pegang dahi.. panas katanya.. konon2 demam la tue.. trick jek tue sebab nak makan omega guard dan nutriferon.. pakat 3 beradik.. anak2 bertuah..

Alhamdulillah.. hati ibu ayah maner yg xgembira kan.. anak2 senang ambil vitamin banding ubat.. igauan ngeri untuk diorg dan payahnya makpak nak bg anak makan ubat..

Ubat untuk org sakit.
Vitamin untuk orang sihat. 

So sebelum dikenakan makan ubat, jom didik anak2 untuk suka makan vitamin.. lebih senang.. 😉

#tsunamishaklee
#liveamazing

Ada Landmark Study Brand Vitamin Terbaik

Mesti korg pelik kan.. apa benda yg budak2 Shaklee duk sebut landmark study nie.. samada korg fikir atau tidak, tapi saya salah sorg budak Shaklee, bila dah tau tentang landmark study nie, boleh jadi takut dan risau nak consume supplemen brand lain. Nak tinggal makan supplemen pun jadi takut..

Landmark study nie satu kajian pihak ketiga yg dilakukan oleh Shaklee bagi membuktikan yg supplemen brand Shaklee nie memang perlu anda pilih.. bukan calang2 kajian.. bukan main2 punya kajian.. bukan simple2 punya kajian.. tapi kajian yang makan tahun utk dapat resultnya.. sesuatu benda yg takde brand lain mampu buat kecuali Shaklee..

Diorang buat kajian dan dapatkan keputusan atau kesan kepada 3 kumpulan nie iaitu kumpulan yang makan vitamin Shaklee, kumpulan yang makan brand jenama selain Shaklee dan kumpulan yg langsung tiada ambil apa2 vitamin..

Lega sangat bila tau vitamin yg saya makan hampir 6 tahun nie punya landmark study. Punya kesan yg baik dalam jangkamasa panjang.. anda? Pastikan vitamin yang anda pilih juga punya kesan yang baik yea...

#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing