Lebih Berbaloi dan Untung Menjadi Ahli Shaklee

Alhamdulillah.. setiap bulan ada penambahan ahli baru dalam group Shaklee saya.. setiap kali ada customer baru, saya akan pastikan untuk ajak customer menjadi ahli..

Kenapa?

✔ Paling utama, bila jadi ahli, customer lebih untung sebab harga ahli lebih rendah.  Untuk rasa kesan yang optimum, perlu amik vitamin secara konsisten. Makanya, bila nak konsisten, nak lebih untung dalam setiap pembelian, jadi ahli la paling berbaloi

✔ bila jadi ahli di bawah group satu2 pengedar itu, lebih mudah untuk anda terus dapatkan konsultasi yang berterusan..

✔ peluang untuk jana pendapatan. Ehh bukan wajib. Jadi ahli tak semestinya kena menjual.  Tak.. bukan mcm tue.. tak menjual pun takpe.. jadi ahli untuk makan sendiri pun boleh. Takde minimum pembelian pun. Kecuali jika anda mahukan bonus bulanan, perlu untuk anda dapatkan pembelian minimum..

Ini customer @ ahli shaklee terkini dalam group saya.. mahu belikan vivix untuk emak beliau. Pagi deal petang dah dapat vivixnya. Alhamdulillah.. Allah datangkan kepada saya customer yang mudah berurusan. Masa saya hantarkan vivix ke rumah beliau, sempat saya melihat keadaan mak beliau dan berbual2 sekejap.. dapatlah saya tanya dari maner beliau dapat contact no saya.. BLOG!! 😃 katanya beliau google dan sampai ke blog saya.. alhamdulillah.. beliau nak cari pengedar Shaklee yg dekat supaya mudah utk mendapatkan stok.. boleh jumpa secara direct..

#tsunamishaklee
#liveamazing
#9gemilang

No comments: