Vitamin Shaklee Bukan Ubat. Kenapa Customer Ini Suka Shaklee

Saya suka akk nie @ customer Shaklee saya.. 😃

Akk nie antara yang rajin makan vitamin.. dan bila saya follow up, mesti kami sembang2.. bukan sembang2 kosong tau tapi berisi.. sama2 belajar.. dan alhamdulillah mudah deal ngan akk nie..

Permulaan order tue, cust order garlic.. saya xdpt hantarkan awal. Tapi cust mtk tolong cod kan segera. Hasben usahakan hantar pada ari yg sama.  Kesian plak jika lambat. Rupanya cust ada bisul.  Mestilah sakitkan. Alhamdulillah bila ambil garlic, bisul surut dan baik. 

Garlic antara vitamin yang bantu meningkatkan imuniti / ketahanan badan.. baik juga untuk masalah keputihan, darah tinggi, jerawat teruk dan kesan baik amal garlic nie kulit jadi cantik tau..

Vitamin salah satu ikhtiar yg boleh kita cuba selain dr pengambilan ubat.. tapi cara ubat dan vitamin 'bekerja'  adalah berbeza.. ada masa, kita boleh buat pilihan utk ambil vitamin sahaja.. tapi ada masanya, perlu gak ambil ubat yg doctor beri dan ditambah (pilihan) dengan vitamin..   doctor yang tentukan samada ubat itu perlu atau tidak untuk anda yea. Jangan suka2 tinggalkan ubat yg doctor minta anda amik. Doctor pastinya lebih arif dengan keadaan sakit anda. 

#tsunamishaklee
#liveamazing
#9gemilang

Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca