31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 3

Task ketiga untuk 

31 Days Challenge by JDT Blogger

Gambar bersama kawan


Aci la kan.. 
Gambar bersama kawan-kawan
Hihi

Persahabat kami kerana minat yang sama iaitu babywearing

Ada yang suri rumah, ada yang doctor, ada yang banker, ada yang kerani.. pelbagai tapi itu bukan sebab utk kami tidak rapat.. pelbagai itulah wat kami semakin akrab. Sbb dapat berkongsi macam2 info

Sekarang bukan sahaja sebagai kawan tapi rapatnya kami dah macam adik beradik
#sistersStb

Masing2 sedia berkongsi bahu andai dari kami ada masalah. Walau xdpt membantu secara terus, dapat meluah dan mendengar masalah pun dah kira best. 

InshaAllah susah senang kami bersama
Doa saya moga persahabatan kami berkekalan

Korang nak join sama

31 Days Challenge by JDT Blogger?

Boleh refer entry Blog Wawa Ashiharaa 

4 comments:

Hernee Nazir said...

meriah sisters STB.. hehehe

yaya cendana said...

ini gambar yg sangat powerr !!!
komen sini jom http://www.yayacendana.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-3.html

julia jamaludin said...

bestnya babywearing.... :)

http://www.kasihjuju.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-4.html

Noor Najwa said...

wah baju bertema ke tu ... follow sini

http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/31-days-challenge-day-3.html?m=1