31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 6

Task keenam untuk 

31 Days Challenge by JDT Blogger

Gambar berMakeup dengan Tidak berMakeup
💄💄💄💄💄💄💄💄

Akak nie bukan jenis orang yang pakai alat solek.. jangan kata blusher, lipstick pun takde.. suami akak suka akak natural beauty gitu katanya..

Tapi akak kongsikan gak la gambar bermakeup akak yang sesekali bermake up tue.. 


Time jadi pengantin dulu.. 8 tahun lepas 😂😂
Kata raja sehari, wajib la tadah muka dimakeupkan.. kata nak cantik dari hari-hari yang lain.. itulah yang akak rasa betul-betul tebal makeupnya.. 



Kali kedua merasa dimakeupkan adalah time 'shooting' dengan lisa surahani untuk satu program astro.. masuk tv.. harus gak kena makeup.  Satu malaysia nak tengok haha


Dan ini gambar tak bermake up akak.. sekarang memang tak sempat la nak makeup-makeup.. ibu anak 4.. keciciran anaknya nanti kalau ibu hadap nak makeup sangat. Akak tepek ultimate protection whitening lotion Nutriwhite Shaklee jek sekarang.. senang

Maner lagi cantik?? 
😊😊


Korang nak join sama

31 Days Challenge by JDT Blogger?

Boleh refer entry Blog Wawa Ashiharaa 

1 comment:

Hernee Nazir said...

solek nampak garang..tak soleh nampak lemah lembut orangnya ekekkee