Apa Landmark Study Shaklee?

Landmark Study...


Merata la cerita tentang landmark study yang rakan-rakan Shaklee akan kongsikan setiap hari lepas nie.. sebab kami excited.. sebab kami teruja.. sebab kami bangga dengan produk Shaklee lepas tahu psl landmark study..

Apa benda landmark study nie? 

Landmark study nie adalah hasil kajian atau eksperimen dari pihak ketiga/profesor luar tentang produk Shaklee.. shaklee ada saintis sendiri.. ada kajian makmal sendiri.. tapi nanti org kata 'angkat bakul sendiri'. Puji produk sendiri.. so nak bagi betul2 bukti, shaklee buat landmark study.. 'upah' pihak ketiga utk buat eksperimen.. eksperimen bukan setahun dua yea tapi bertahun2.. kesan pengambilan produk Shaklee, kesan tidak ambil sebarang vitamin dan kesan ambil vitamin dari brand lain utk bertahun2..

Kan ada yang kata, atau kan ada yg rasa tak perlu makan vitamin2 nie.. so dari landmark study nie, ada eksperimen dan resultnya adalah badan lebih teruk apabila tak ambil sebarang vitamin..

Bagi anda2 yang memang ambil vitamin dan anda beranggapan semua vitamin adalah sama, hanya berbeza nama/brand, tanggapan anda tue adalah salah.. landmark study nie bukti bahawa brand Shaklee lebih baik dr brand yg lain.. peduli la nak kata saya poyo bila saya kata mcm nie.. sebab saya yakin apabila tengok landmark study nie la.. bangga seh..

Saya kenal dan makan produk Shaklee nie masuk tahun ke 6.. jangkamasa yg boleh dikatakan "baru" banding org lain yang dah makan 10 tahun, 20 30 dan ada yg dah 50 tahun makan shaklee.. alhamdulillah.. sihat dan awet muda sgt mereka2 nie.. walau umur dah melepasi 50an tapi body age masing2 ala2 bujang trang tang tang..

6 tahun bersama brand Shaklee, kesannya dah byk saya terima dan rasa.. apatah lagi mereka yg dah lama makan Shaklee.. saya memang rasa sangat brand Shaklee nie bagus.. tapi untuk anda yg rasa brand Shaklee nie biasa2 jek, anda salah tau.. landmark study nie ada bukti yang brand Shaklee lebih hebay dan power dr brand lain.

Cukuplah 3 point dulu saya share tentang landmark study nie.. nanti share lagi.. banyak nak citer pasal nie.  Dan klau korg rasa korang nak bertukar dan perlu bertukar kepada supplemen Shaklee, boleh whatsapp atau hubungi saya yea.. meh la kiter ramai2 consume/ambil produk Shaklee yang memang ada kajian dan eksperimennya bukan semata2 teori atau omong2 kosong..

Pengedar Sah Shaklee
Nur Salwa Ishak
0127111260

#tsunamishaklee
#8cellent
#korangtautak
#korangperlutau

No comments: