Kolegen Yang Paling Cepat Beri Kesan Pada Kulit & Lutut

Serbuk Halus Yang Sangat Power

Kolegen nie produk eksklusif Shaklee kedua selepas Vivix.. kalau Vivix tue jus anggur terbaik (bukan jus perah kat dapur tau tapi jus yg siap ada klinikal study), kolegen pulak adalah serbuk halus dari sisik ikan merah (pun bukan sebarang2 sisik ikan kutip kat pasar tau) 😂

Kenapa anda perlu cuba kolegen Shaklee ini berbanding kolegen lain?

✅  biasa dengar kolegen lain diekstrak dari sumber tumbuhan dan jika ada dr haiwan pun dtgnya dari  ayam atau b***.. tapi kenapa kolegen Shaklee dari sisik ikan merah?

>>  ikan merah hidup bebas dalam laut sedalam 5000m.. Makin dalam laut tu makin tinggi tekanannya dan hanya ikan merah sahaja yang mampu menahan tekanan tersebut.. dari situ nampak yang ikan merah nie tahan lasak dan mempunya sumber kolegen paling baik. Jisim molekul yang sangat rendah banding haiwan lain.

✅ Paling Ringan

>> molekul kolegen Shaklee seringan 1000 dalton sahaja dan ianya adalah paling ringan berbanding kolegen lain.. kolegen haiwan seperti ayam atau kulit b*** mempunyai molekul berat.. lagi ringan molekul lagi mudah penyerapan kolegen.. bila mudah diserap maknanya kesan yang palong optimum pengguna akan dapat.

✅ Paling Banyak

>> kolegen Shaklee juga membekalkan 4000mg “kolagen proprietary” menjadikan kolagen Shaklee jauh lebih unggul dan terbukti berkesan dalam tempoh yang singkat. Ujian klinikal membuktikan pengambilan berterusan selama 8 minggu memberikan hasil yang paling baik.

✅ Alah membeli menang memakai

>> harga kesihatan lebih mahal berbanding sekotak kolegen nie.. 😉 sangat berbaloi dengan hasilnya..

Kolegen Shaklee nie bukan semata untuk kulit (cantik) tapi membantu menguatkan tulang dan mengurangkan geseran di sendi-sendi..

Cara Mudah Untuk Pilih Kolegen Terbaik

- diekstrak dari haiwan (ikan lebih baik)
- molekul paling ringan
- mg paling tinggi

Jom beli kolegen Shaklee.  😉

#tsunamishaklee
#liveamazing
#9gemilang

Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca