Naikkan Platlet Pesakit Denggi Dengan Biji Labu

Nyamuk tue kecik jek.. tapi menakutkan ramai orang.. bila kata kena denggi, risau sangat kan..
Denggi takde ubat..

Kalau kena tahan ward, biasa kiter dengar kena masuk air dan juga kena bykkan minum air.. sampai kembung2 perut.. pastu ada yg minum air betik, minum sup ketam.. mcm2 lg petua.. 
Set vitamin shaklee untuk masalah denggi, kami cadangkan Nutriferon & Performance Drink..

Pengambilan nutriferon adalah penting kerana nutriferon adalah ‘immune booster’ yang meningkatkan tahap imunisasi dalam tubuh bagi melawan penyakit. Nutriferon adalah dipatenkan eksklusif satu-satunya di dunia membantu mempertingkat interferon dalam tubuh.

Untuk anda2 yg kerap demam.. kerap pening kepala.. selsema batuk pun dicadangkan untuk mengambil nutriferin nie yang dpt membantu meningkatkan daya tahan badan..

Anak2 saya, nie la vitamin kesukaan diorang. Alhamdulillah dengan izin Allah jaraaaaaaang sgt kena selsema demam or batuk.. moga terus sihat hendaknya.

Ehh maner cerita tentang biji labu? Nutriferon tue laaa.. antara kandungan dalam nutriferon tue ialah biji labu.. 

#tsunamishaklee
#liveamazing
#9gemilang

No comments: