Ultimate Protection Whitening Lotion Shaklee - kulit lebih lembut dan cerah

Ultimate Protection Whitening Lotion
===============================

Best.. best sgt pkai lotion nie.. nak kuar umah, picit secoet jek lotion nie terus sapu rata kat muka n leher.. pastu dah bleh sarung tudung dan jalan. 😃😃

Lotion/krim nie ringan sgt.. dan tidak buat muka berminyak.. tak melekit tau..

Botol nampak kecil tapi memang tahan lama.. sbb guna sikit jek.. sikit sgt tp boleh rata 1 muka dan leher..


🤔 Kenapa saya pilih untuk guna Ultimate Protection Whitening Lotion Nutriwhite Shaklee nie..? 

Dan 

🤔 Kenapa anda juga perlu gunakan whitening lotion nie 😉

👧 Membantu Mengelakkan kerosakan dari matahari 

👧 Mengurangkan keradangan kerana terdedah sinaran terik matahari

👧 Memberi Perlindungan pada kulit disamping bertindak sebagai pelembap pelbagai fungsi

👧 Perlindungan kulit terhadap pencemaran alam sekitar.

Ultimate Protection Whitening Lotion SPF15 ni akan melindungi orang yang mempunyai kulit dengan bacaan SPF 15 untuk perlindungan selama 15 x 10minit = 150 minit dibawah matahari

Rumusan ringan, tidak melekit dan kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit akibat pendedahan kepada sinaran matahari, serta Mountain Arnica untuk melegakan kera dangan kulit dan mengukuhkan ketahanan kulit terhadap elemen negatif persekitaran.

Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 

Nur Salwa Ishak

♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
 FB Page : Kedai Vitamin Skudai 

No comments: