Ciri-Ciri Pemilihan Makanan Tambahan Terbaik Untuk Kesihatan

Lumrah kan.. ada jek yang kadang buat kita tak puas hati..


Orang tengok kita molek kurus cantik dah.. tapi kita.. selagi jarum / angka kat timbang tue tak cecah 45 ke 50 ke, " aishh gemuknya i"..😂😂

Muka pun.. molek dah tue.. takde jerawat.. kulit bersih mulus putih melepak.. tapi bila nampak iklan kat tv, katanya boleh bagi kulit putih cantik macam neelopak, "ehh i nak try la sabun pencuci nie'...😁😁

Sifat manusia.. yang susah nak rasa puas. Lagi-lagi org pompuan.. ehhh 🤔 haha

Tak kisah nak kurus macam apa yang anda target.. tak kisah nak putih macam yang anda mahu.. yang penting cari dan guna serta usaha dari sumber yang sihat dan selamat..

Kurus sangat tak cantik.. gemuk nanti tak sihat.. so dapatkanlah berat yang ideal.. makan ikut piramid makanan.. bersenam.. minum air masak yang cukup.. dapatkan suplemen yang disahkan selamat utk lengkapkan nutrien yg cukup..

Nak cantik..? Penampilan bersih.. nak guna produk-produk kecantikan pun, semak dulu asal usul produk.. jangan terpedaya dengan testimoni-testimoni sahaja.. iklan betul-betul jual produk atau semata jual testimoni..

Nak lagi best jadi produk atau brand yg ada landmark study.. 😎



Saya sekeluarga memilih Shaklee.. Shaklee punya kesemua ciri-ciri di atas. 

#tsunamishaklee
#liveamazing




Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com

♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

No comments: