Hilangkan Perut Buncit Dengan Lecithin dan Alfalfa


Bulan lepas kan ada promo alfalfa & lecithin 
beli 1 PERCUMA 1.. 
customer saya nie salah sorg yang grab 2 set promo tersebut.. .
.
Alhamdulillah.. nie feedback dari beliau.. .
.
Alfalfa tue bertindak ala2 seperti kacip fatimah.. memang sangat bagus utk dalaman wanita.. ehh bila sebut wanita, bukan bermaksud org lelaki tak boleh ambil tau.. BOLEH JUGAK!.. alfalfa nie memang banyak khasiatnya

.
.
Lecithin tue pulak sebagai pembakar lemak.. mengawal kolestrol...
.
.
Consume 2 nie aishh mmg betul la perut rasa kemas jek. 😀
.
.



Sebelum ni selalu ngilu kat ari-ari lagi-lagi kalau banyak buat kerja. Rasa peranakan macam nak jatuh. Lepas makan alfalfa  dan lecithin , dah tiada ngilu-ngilu lahi. Perut rasa kemas je..

Lecithin masih ada promo yea sehingga akhir bulan ini..




 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

No comments: