Set Menyusu Shaklee Permulaan Bisnes Saya

Mula berShaklee tahun 2010.. makan sendiri. Masa tue mula dengan set menyusu basic (bcomplex, vitamin c, vitalea dan alfalfa).. kemudian join ahli Februari 2011



Hampir 6 tahun dah buat bisness Shaklee nie. Dari suka2 part time, sekarang full time.. dari konon2 nak jual set menyusu sahaja (sebab dulu consume set menyusu), sekarang jual semua produk Shaklee..

Customer pertama? Tak ingat dah siapa customer pertama.. tapi apa yg customer saya tue beli adalah set menyusu.. ini memang saya ingat.. sebabnya.  Memang set menyusulah produ Shaklee yang saya mula menjual.. boleh dikatakan awal2 dulu 90% customer saya adalah pembeli set menyusu Shaklee..

Almaklumlah.. sendiri masih menyusukan anak. Sendiri amik set menyusu shaklee.. kat blog pun cter psl penyusuan.. kat fb pun saya sharekan pengalaman penyusuan saya.. aura penyusuan susu ibu tue dikeliling saya.  So customer2 yg dtg pada saya pun dikalangan ibu2 menyusu.. 😍

Saya sharekan pengalaman saya.  Saya sharekan manfaat atau kelebihan yg saya dapat apabila consume set menyusu shaklee.. saya sharekan kebaikan2 setiap produk Shaklee.. seronok sangat sbb benda yg sharekan itu mmg benda yg saya alami sendiri. Xde pening2 kepala nak karang ayat nak mengayat customer.. testimoni sendiri lebih mudah..

Jom Shaklee!!

#tsunamishaklee
#liveamazing
#9gemilang



Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

No comments: