Nutriwhite Shaklee Bantu Kecilkan Liang Pori Serta Kulit Lebih Sekata

TESTIMONI NUTRIWHITE SHAKLEE

[KINI KULIT SAYA TIDAK SUNBURN LAGI. MALAH LIANG PORI SAYA JUGA MENGECIL].
Assalamualaikum W.B.T dan salam sejahtera. Nama saya Irdayati binti Abdul Air. Saya berusia 36 tahun (2017). Saya merupakan seorang bekas konsultant perancang bandar dan desa..
Kerjaya saya memerlukan saya kerap pergi outstation; sama ada untuk menghadiri mesyuarat ataupun melawat tapak projek. Ada kalanya sehingga berhari-hari saya perlu melakukan pemeriksaan tapak. Apabila berada di tapak projek, kebiasaannya saya akan terdedah kepada cahaya matahari secara langsung. Tidak kiralah sama ada sewaktu dalam perjalanan mahupun sewaktu membuat survey di tapak projek. Sehinggakan kulit saya menjadi berminyak, timbul blackheads dan whiteheads serta kusam akibat sunburn. Paling sedih apabila saya buka tudung, garis belak seperti ‘sempadan’ amat jelas ketara di bahagian pipi & pelipis saya. Macam nak nangis rasanya bila tengok..
Saya jenis yang sangat memilih dalam produk skincare. Takut sangat nak cuba sembarangan; takut ada bahan berbahaya di dalamnya. Sebelum berkenalan dengan Nutriwhite Shaklee, saya pernah mencuba satu jenama yang dijual di kedai butik khas untuk kecantikan dan wangian yang berasaskan bahan semulajadi. Katanya, produk skincare mereka mampu mengurangkan sunburn dan mengurangkan masalah kulit berminyak saya. Ternyata tidak! Malah, kulit saya jadi semakin berminyak sehingga kelihatan berkilat seperti cermin terutamanya di waktu pagi sewaktu bangun dari tidur..
Setelah setahun saya mengamalkan ESP dalam rutin harian saya (untuk penyusuan bayi), saya perasan yang kulit saya menjadi lebih cerah sekata dan gebu. Pada waktu itu, terbuka pintu hati saya untuk mencuba produk Nutriwhite yg dikatakan direka khas untuk kulit orang Asia. Saya bermula dengan Gentle Deep Foaming Cleanser. Kemudian, setiap bulan saya beli satu-persatu pula Spot Whitening Treatment, Ultimate Protection Whitening Lotion, Soothing Radiance Whitening Softener, Gentle Action Makeup Remover; dan yang terkini saya beli Overnight Renewal Whitening Cream..
Seriusnya, saya sangat-sangat berpuas hati. Kulit saya yang dulu mudah sunburn tetapi lambat untuk pulih kembali, kini dah tak mudah sunburn lagi! Dah takde dah garis belak di pipi dan pelipis saya. Malah, Makeup Remover telah berjaya membebaskan liang pori saya dari tersumbat oleh blackheads dan whiteheads! Untuk kesan yang lebih mantap, saya tambah pula ambil Shaklee Collagen Powder yang berjaya menjadikan liang pori saya mengecil!
.


Terima kasih Nutriwhite Shaklee kerana telah menjadi ASBAB TERBAIK untuk saya mendapat kulit yang diidamkan. Sampai orang gelarkan saya ‘Kakak Cantik’! Awww!

Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 
Hubungi saya 😀

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Kisah Kerani Kewangan Yang Memilih Untuk Menjadi Suri Rumah Bergaji

Bila kata kerja kerajaan, pastinya semua akan kata.. 

" terjamin dah masa depan.. untunglah dapat kerja dengan kerajaan"

yea.. memang itu harapan dan kelegaan mak abah ketika itu..

tapi sekarang.. 

bila saya memilih untuk berhenti kerja kerajaan, 
dari seorang kakitangan awam kepada suri rumah,
mak abah pun nampak bangga dengan pilihan saya ini.

walau ramai yang kata saya rugi sebab berhenti kerja kerajaan, takpe..
saya tetap antara yang bertuah dapat membesarkan anak dengan tangan mata saya sendiri
tiada istilah rugi.. saya tetap untung..
inshaAllah rezki Allah itu luas.. saya percaya dengannya..

Working At Home Mom
Suri Rumah Bergaji
Ya ini jawatan saya sekarang

#throwback la sikit zaman kerja "gomen" dulu


" bau ubat la dekat2 dengan ko nie "

" haa dah mula dah dia cakap macam doktor "

" hi doktor "

Beberapa teguran biasa dari opismate yang memang tau akak kerani jual 'ubat' Shaklee

Akak kerani tak marah pun. Memang pun akak kerani bau ubat. Sebab akak kerani bawak stok vitamin untul sendiri makan dengan yang customer order

Akak kerani tak marah pun. Sebab memang akak kerani bagi konsultasi pada customer juga kawan yang bertanya macam gaya doktor. Gaya jek la.. haha

Alhamdulillah.. gelaran dan teguran2 itu, buat akak kerani serius dalam menjual 'ubat' Shaklee nie

Akak kerani anggap itu doa mereka untuk akak terus berjaya bantu ramai orang untuk lebih sihat..

Akak kerani bangga sekarang akak kerani bukan lagi akak kerani. Gelaran akak kerani tinggal kenangan.

Sekarang akak kerani adalah sepenuh masa buat bisnes jual vitamin shaklee. Bantu orang untuk yang mahu sihat.. bantu orang yang mahu tambah pendapatan.. bantu orang yang mahu bergelaa WAHM..

Bekas akak kerani yang sekarang rasa bahagia bergelar WAHM

throwback sikitlah gambar lama masa kat opis dulu.. hihi


akak kerani baru anak 1 masa nie hihi


geng wanita bahagian kewangan 


rindu rakan-rakan seopis


Alhamdulillah..
Biasa menjadi luar biasa.

Shaklee bukan ubat
Tapi Shaklee adalah nama sejenis vitamin

Anda seorang suri rumah dan mahu menambah pendapatan keluarga?
Shaklee bisnes betul yang anda boleh buat.
Buat bagi dapat untuk anda tambah pendapatan

Saya suri rumah bergaji yang telah berjaya menghantar suami dan anak nikmati percutian mewah ke US secara percuma dengan Shaklee

Saya suri rumah bergaji yang telah berjaya menghantar suami menunaikan umrah dan ziarah abu dhabi secara percuma dengan Shaklee

Saya suri rumah bergaji yang telah menikmati percutian mewah ke Sabah serta Langkawi secara percuma dengan Shaklee

Saya suri rumah bergaji yang akan menerima banyak lagi percutian mewah percuma dari Shaklee


Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Penapis Air Mudah Alih Shaklee

Selain dari vitamin, Shaklee juga ada jual penapis air yea.  Penapis air yang sangat mudah diurus. Sangat mudah untuk di bawa ke mana-mana..

Biasanya penapis air dirumah anda, anda dpt minum air bertapis di rumah sahaja.. tetapi macamaner ketika anda berada di luar, pergi bercuti ke.. bawak bekal air? Terhad.. nak bawa banyak maner.. penuh plak bonet kereta.. 

Penapis air shaklee nie mudah. Bawak jek jug tue, dah boleh tapis sebanyak maner pun air anda mahu sepanjang anda berada di luar rumah.. air pun rasa sedap tau.. biasanya org panggil air masak/air jarang/air mati tapi anak2 saya panggil air sedap. Gara2 gunakan penapis air shaklee nie la.. si abg yg mulakan dulu sampai la ke adik2nya pun ngikut panggil air sedap

Testimoni Penapis Air Shaklee


Gambar di bawah nie ketika saya sekeluarga bercuti ke Cameron Highland pada bulan Julai lepas.. jimat sebab tak perlu nak beli air berbotol2.. mudah urus sebab tak perlu nak pasang apa2.. cuma tuangkan sahaja air paip ke dalam jug kemudian air akan ditapis.. kecil comel tak perlukan ruang yg besar pun dan ringan..


Harga mampu milik.. dan modal kecil jek utk penyelenggaraan.. alaa just beli filter dia jek.. 6 bulan ke 8 bulan sekali jek beli.. tak sampai rm200 pun beli filter tue.

Water pitcher saya nie hampir 3tahun lebih gak dah guna.. mmg sangat berbaloi..


Setiap 1 set penapis air Shaklee, anda akan dapat semua ini..

Kebaikan Penapis Air Shaklee
  • Berfungsi sama seperti penapis air yang biasanya dipasangkan di paip sinki
  • 1filter boleh menuras sebanyak 303 liter (80 gelen) air..
  • Terdapat penanda aras yang memberitahu apabila filter perlu ditukar
  • Boleh diletakkan di atas meja untuk terus dihidangkan kepada tetamu atau ahli keluarga - air kosong.. design juga menarik
  • Menapis lebih 3000 jenis bahan pencemar di dalam air minuman
  • Selamat diminum begitu sahaja walau untuk kanak-kanak
  • Rasa air yang sedap
  • Modal yang kecil dan mampu milik. Tiada bayaran ansuran atau sewaan.
  • Penyelenggaraan yang mudah serta kos yang kecil untuk pembelian filter baru

Testimoni Pengguna Penapis Air Shaklee

Air Halus dan rasa sedap

Jimat

Bermineral dan berkhasiat

Nak beli?

Klik gambar dibawah ini



Atau boleh hubungi saya terus untuk saya bantu anda membuat pembelian..


Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai


Selamat Hari Ibu

Hari-hari adalah hari ibu..
Betulkan?
Tiada ibu, siapalah kita di dunia ini..

Alhamdulillah.. terima kasih Allah memberikan kesihatan yang baik untuk emak.. diberikan rezki yang luas untuk emak.. diberikan umur yang panjang untuk emak..


Kebetulan semalam balik kampung. Terus siap-siap orderkan mak sebiji kek.. dapatlah potong kek sama-sama mak 😍

Dalam setiap doa.. dalam setiap kesedihan.. dalam setiap susah saya, saya sentiasa mohon kepada Allah agar diberikan kekuatan dan semangat yang kuat seperti mak..

Dan untuk saya


Alhamdulillah.. 
ibu yang bahagia dengan empat orang anak
Tiada hadiah setakat hari ini
Entry meminta nie hahaha
Tapi ucapan dari encik suami pun dah memadai.. tiada dia sebagai suami tidaklah saya berpeluang untuk bergelar ibu..

Terima kasih Allah..

Untuk semua yang bergelar ibu


Apa hadiah best?

😀😀



Pengedar Sah Shaklee Skudai, UTM, Johor Bahru, Johor

Anda mahu membeli vitamin Shaklee?
 Dan mahu dapatkannya secara 'COD'?

Saya adalah pengedar Shaklee yang anda perlu hubungi 😀


Bukan semata menjual, saya juga adalah pengguna / pengamal produk Shaklee masuk tahun ke tujuh..
Dan sudah enam tahun menjalankan bisnes Shaklee.


Bukan semata menjual, saya juga akan beri konsultasi kepada anda-anda yang membeli vitamin Shaklee dari saya.

Anda mencari set vitamin Shaklee seperti di bawah ini, inshaAllah saya bantu anda

1) set ibu hamil Shaklee
2) set berpantang Shaklee
3) set menyusu Shaklee
4) set resdung Shaklee
5) set kesuburan Shaklee
6) set gout Shaklee
7) set slip disc Shaklee
8) set kanak-kanak Shaklee
9) set jeragat Shaklee
10) set kecantikan Shaklee
11) set keputihan
12) set gastrik

Atau anda mahu membeli mana-mana produk Shaklee yang anda ingin cuba


1) Vivix
2) ESP
3) Omega Guard
4) Sustained Release Vitamin C Plus
5) Ostematrix
6) Alfalfa
7) Vitamin E
8) Alfalfa Complex
9) Shaklee Collegen Powder
10) Lecithin

Serta banyak lagi produk Shaklee yang lain

1) set home care Shaklee
2) set skin care Nutriwhite Shaklee
3) set hair care Shaklee

Antara testimoni pengguna produk Shaklee 


Set Berpuasa Shaklee


Pengguna Shaklee Collegen Powder


Pengguna Set Lutut Shaklee



Pengguna Set Slip Disc Shaklee

Saya sedia menanti mesej dari anda.
Saya sedia membantu untuk menShaklee anda
Saya sedia membantu untuk anda kekal sihat bersama-sama Shaklee

Jika anda jauh dari saya, saya ada wakil pengedar berdekatan anda atau boleh sahaja menggunakan perkhidmatan pos. Tiada masalah 😀


Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai



Tips Elak Muka Ketat @ Stress

Pagi2 dah stress...
Pagi2 dah ketat sangat muka tue..
Kang ada yg gelar, "akk muka ketat or abg muka ketat" (pengaruh drama sangat 😂😂)

Taksahlah nak ketat2 sgt muka tue.. rezki susah nak masuk nanti tau.. bukan orang jek lari, rezki pun lari. Manis2kanlah sikit muka tue. Senyum.. haaa kan dpt pahala..

Macamaner nak handle stress nie supaya tak ketat sangat muka tue?

- positif.. pagi2 kena positif.. ada masalah dtg pun, fikirkan posotif..

- istighfar.. sentiasa ingat Allah..

- bangun tidur tue, baca doa bangun tidur dan teruskan tambah doa agar urusan seharian kita dipermudahkan

- ambil bcomplex Shaklee hihi



Kenapa nak kena ambil BComplex Shaklee?

B Complex Shaklee mengandungi 8 Vitamin B iaitu B1, B2, B3, B5, B6, B12, Asid Folik yang semulajadi dan 100% Biotin.

Setiap kandungan dalam Bcomplex tersebut memang diperlukan dalam badan kita dan berfungsi juga dalam menanggani stress..

#tsunamishaklee

Anda nak beli vitamin anti stress ini? Klik link dibawah ini


Atau boleh direct hubungi saya untuk bantu anda dapatkan vitamin ini

Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Meal Shake Bantu Tambah Selera Makan Anak Peaky Eater

Alhamdulillah.. 

Semua pembeli dan pengguna vitamin Shaklee dari saya memberi makna yang besar pada saya... setiap kali mereka mendapatkan produk dari saya, doa saya sentiasa ada untuk mereka agar diberikan kesihatan yang optimum.. inshaAllah.. 

Ada bapa yang mencari vitamin utk anak yg kurang selera makan.. alhamdulillah selang beberapa minggu, memberikan feedback, anaknya berselera dan cergas sgt.. 

Ada anak yang membeli vitamin utk mak abah di kampung.. mereka mahukan kesihatan yang baik utk mak abah agar senang hati mereka melihat mak abah mudah beribadah dan melakukan kerja2 seharian.. saya pun turut tumpang senang hati dan gembira dengan anak yg prihatin ttg kesihatan mak abah mereka

Ada juga yang mencari makanan tambahan untuk diri sendiri.. mahukan keyakinan diri yang tinggi dengan penampilan yang menarik.. badan yang cergas sihat, kulit yang glowing... mereka puas hati dan gembira dengan hasilnya, saya lagi la sangat puas hati.. yang penting konsistem tau

Ibu hamil, berpantang dan menyusukan pun sama2 consume vitamin shaklee.. mereka ambil dari seawal disahkan hamil, kemudian berpantang dan terus konsisten dengan vitamin Shaklee ketika menyusukan anak.. ibu gembira dan sihat dengan vitamin shaklee.. anak pun sama dapat khasiatnya melalui ibu.. 

Malah yang paling bermakna pada saya apabila mereka2 yang asalnya pengguna, kemudian memilih Shaklee untuk menjana pendapat keluarga.. ada yang berjaya bergelar wahm sekarang. Sambil2 berbusiness dapat membesarkan anak depan mata 24/7.. bukan itu sahaja malah mereka juga dpt menikmati semua peluang dan keistimewaan yang shaklee sediakan.. Alhamdulillah.. 

Paling best sekali, ramai dah kawan2 saya sekarang nie.. 😄😄

Mahu sihat..
Mahu jana pendapatan..
Mahu bergelar wahm..

Anda mahu, anda dapat..
Jom sertai kami..

#tsunamishaklee
#star8

Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Vitamin Untuk Warga Emas / Orang Tua

Prihatinkah anda dengan kesihatan emak ayah anda? 
Cerita yang saya kongsikan ini bukan semata nak share #shakleeeffect tue tau..

Tapi lebih kepada nilai keprihatinan anak kepada mak ayah..

Serius sebak sangat bila baca kisah gini.. setiap anak mesti menginginkan kesihatan yang baik utk mak ayah kita kan..

Bila dapat  customer yang kata beli vitamin utk bagi mak ayah, selain berikan doa kepada mak ayah mereka, saya doakan juga moga luas lagi rezki si anak utk dpt konsisten belikan vitamin utk mak ayahnya..

Ada sorg lagi customer saya tue. Belikan  3 ke 4 jenis vitamin kepada emaknya.. boleh makan tapi dalam masa sama tgh usaha untuk belikan vivix. Lebih mudah katanya utk emaknya ambil.. moga dipermudahkan usahanya utk beli Vivix..

Jom baca kisah Doctor Nadia dan Ibunya ini..

Pagi ni KakYa sedikit emotional 😣
Tengok anak-anak menangis, KakYa pun banjir sama. Hahaha.. Kelakar pun ada 😂
Alkisahnya..
Sejak Ahad lepas, ma KakYa ada kat Sg Petani ni.
Semua orang happy.
Baby A'isya pun dah seminggu tak gi taska. 
Tapi..
Hari ni ma KakYa dah balik 😭😭
Semua pun sedih.
Teringat masa bulan 12 ritu, masa ma KakYa tau yang kitorang nak pindah. 
Dia sedih.
Makan tak lalu.
Tak ceria. Diam tak banyak cakap.
Asyik tak sihat je.
Baring je. 
Sampai KakYa pikir, ma ni depression ke? 😥
Ada 1 masa tu, time tu KakYa datang lawat Mr Hubby kat Sg Petani ni, kak ipar KakYa kol bagitau ma KakYa tak leh jalan sebab lutut bengkak.
Mengesot je ke bilik air 😭
Sedih sangat masa tu. 
KakYa kol, KakYa paksa dia makan VIVIX.
Amik megadose.
Dan alhamdulillah..
Dengan izinNya, 2 hari lepas tu KakYa kol lagi, ma bagitau dia dah boleh jalan.
Bengkak dah surut.  
Mulai hari itu, ma KakYa konsisten makan VIVIX.
Sebelum ni dah penat KakYa suh dia makan.
Sampai setiap malam sebelum tidur, KakYa suruh Hanina & Nabila bawak VIVIX dan sudu bagi ke tok diorang.
Kalau tak, memang dia tak makan.
Alasan ma KakYa..
Tak apa laa.. VIVIX mahal sangat.. 😏 
Ni bila dah konsisten VIVIX, alhamdulillah.
Nampak banyak sangat perubahan kat ma KakYa.
Makan makin berselera.
Dia makin ada tenaga.
Makin ceria.
Lutut dah kurang sakit katanya. 
Tadi masa kami breakfast, KakYa tanya dia.
Vitamin semua masih ada ke belum.
Ada lagi katanya.
Dang laa lagi 2 minggu Ya balik Terengganu, Ya wak balik vitamin ma.
Sekarang..
KakYa bekalkan ma KakYa VIVIX, OMEGAGUARD, VITALEA & OSTEMATRIX. 
Mak kita, ayah kita.
Kadang bila kita tanya, diorang memang cakap tak apa laa, tak payah laa..
So, jangan tanya.
Beli dan hadiahkan untuk diorang.
Bila diorang konsisten makan, diorang dapat rasa #shakleeeffect tu, insyaAllah diorang akan konsisten makan. ESPecially VIVIX. 
Memang sangat sesuai untuk mak ayah kita.
Tugas kita, beli, hadiahkan & ingatkan diorang setiap hari untuk makan.  
Siapa lagi nak hadiahkan mereka kalau bukan kita?
Oklah..
Terpanjang pulak kali ni. 😁

Notakaki: Jom hadiahkan mak ayah kita VIVIX sempena Hari Ibu bulan ni & Hari Bapa bulan depan ❤
http://wasap.com/60192545766
www.nadiakadir.com

Doctor Nadia juga adalah seorang pengguna pengedar sah Shaklee..  kawasan jajahan beliau adalah untuk warga Terengganu juga Kedah.. Pengeposan seluruh Malaysia pastinya boleh diatur juga.. konsultasi terbaik inshaAllah..

Ingin memilih Doctor Nadia sebagai pengedar Shaklee pilihan anda, boleh terus hubungi beliau di nombor yang diberikan di atas 😉


Alhamdulillah.. 20 sen itu rezeki saya

10 sen punya cerita..

Pagi tadi pergi ke poslaju.
Rutin biasa pos vitamin Shaklee untuk customer.
Pergi ke kaunter untuk beli sampul prepaid.
1 besar, 2 kecil
Total rm25.10 akak kaunter tue kata.

Alamak!
Dah masuk tabung plak syiling sebelum kuar umah tadi..
Tapi tetap gak terkais-kais dalam purse mencari 10sen.
Nak bagi nampak kat akak kaunter tue yang kiter takde syiling..
Hulur kat akak kaunter note RM20, RM5 x 2keping..
Akak kaunter pulang RM5.. takpe 10sen tue katanya.. Tak payah..

Alhamdulillah
Dalam hati duk kata,
"lepas pos barang nanti nak g beli makanan kat kedai depan tue, dapat 10sen bleh bagi akak kaunter".

Sampai kat kedai makan tue,
Harga makanan boleh tahan gak haha
Konon nak bayar guna RM5 tue bagi pecah untuk dapat syiling.
Tapi tak cukup plak..
Kena guna RM50 makanya amik lebih sikit makanan
Pergi kaunter nak bayar,
Total rm10.10 haha
Adik kat kaunter tue pulangkan RM40
10 sen tak payah katanya

Tak dapat gak syiling
Tak dapat gak nak bagi pada akak kaunter poslaju tue.
Malah, kiranya hari nie saya dapat 20sen dari 2 kaunter

Alhamdulillah..

Mahu Extra Tenaga? Performance Drink Shaklee Anda Mesti Beli

Air tenaga!


Orang main basikal jek boleh minum ke?
Ehh tak.. SEMUA ORANG boleh minum performance drink nie.

Nak tau tak?

Nak dekat masuk bulan puasa nie, 
Ramai yang akan order performance drink nie..

Kenapa?

Minuman elektrolit yang lengkap dengan campuran unik karbohidrat 

- Mencegah dehydration
- mengekalkan paras gula dalam darah
- memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat
- mengurangkan kehausan
- melembapkan kulit
- mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus magnesium dan choloride untuk mengimbangi air dalam tubuh
- membekalkan tenaga dan daya ketahanan fizikal

Sesuai untuk siapa?

- mereka yang aktif bersukan
- mereka yang sedang berpuasa
- mereka yang sering tidur lewat malam
- mereka yang sering keletihan
- mereka yang tiada selera makan
- mereka yang terkena cerit berit
- mereka yang selalu sakit kepala
- mereka yang mempunyai paras gula rendah
- seisi keluarga termasuk anak2 pun boleh

ON DEMAND sangat sekarang
Pastikan anda memilikinya juga

Testimoni Performance Drink Shaklee



Atau boleh hubungi saya untuk saya bantu anda membuat belian

Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Bertuah Di Today's Baby Expo

Ekspo pertama Today's Baby Expo di Johor Bahru berlangsung dari 5 Mei hingga 7 Mei 2017 di Danga City Mall

 Biasa kami pergi semata untuk borong pampers dan beli baju sehelai dua untuk setiap sorang anak-anak kami.. lepas tue redeem hadiah dari point belian yang kami buat. 


Dan biasanya kami pergi belah pagi.. konon nak elak sesak ramai orang. Kali nie kami datang petang.. lepas-lepas siap cod vitamin Shaklee pada customer terus kami ke Danga City Mall.. makanya hadaplah kesesakan itu..

Alhamdulillah. Kali nie sangkut nama untuk lucky draw..  walau bukan hadiah utama, dapat benda free pun dah kira best sangat dah


Berpeluang untuk isi 2 form lucky draw, sangkut 1.. oklah kan.. 

Nak tau tak..?
Masa expo baby yang lepas iaitu pada Disember 2016, kami datang gak memborong pampers dan baby car seat.. dapat 5 form lucky draw tak silap.. kemudian ada sorang akak nie beri kami form lucky drawnya.. katanya sebab dia tak dapat nak tunggu.. alhamdulillah.. so peluang lucky draw kami ada lebih dari 15 form.. 

Tapi.. hahahaha 1 pun tak sangkut.. 

Nama pun rezeki kan.. kalau Allah kata takde, maka takdelah kan.. kalau Allah kata ada, 2 peluang pun dah boleh sangkut nama untuk dapat hadiah.. 

Korang suka tak pergi baby expo? 
Biasa shopping apa?
😀



Rumah Idaman Saya

Rumah Impian Saya...

Bila pusing-pusing masuk taman perumahan mewah.. memang teruja sangat.  Lagi-lagi bila nampak gaya-gaya rumah seperti di gambar nie..



Berangan dan berimpian tue tak kena bayar kan... so bila tengok jek rumah-rumah macam nie selalu la berangan... saya seperti wanita di balkoni tue melihat anak2 dan suami di bawah...

Anak2 enjoy dengan persekitaran yang sangat happening.. family dtg pun selesa utk bermalam di rumah kami.. mesti mak abah serta mil dan fil gembira dpt tgk kami duduk rumah seperti ini..

Alhamdulillah.. rumah yang saya dan suami beli sudah pun siap. Kunci dah dapat.. inshaAllah dalam masa terdekat nie dapatlah kami pindah masuk ke rumah baru.. rumah idaman belum dapat.. yang ada nie pun bersyukur sangat.. kecil tapi besar sangat harapan kami utk jadikan rumah kecil kami tue 'besar' di hati kami dan anak2..

Pernah dengar tak org kata, "luar setinggan, dalam banglo".. hahhaa tp rumah kami bukanlah kat setinggan.. teres biasa jek.. so kami plan nak jadikan banglo di hati kami..

Ada dapur kering dan basah.. ada bilik laundry.. bilik baju2 dan iron.. ada balkoni depan dan belakang..  ada bilik untuk kami, bilik utk anak2 lelaki.. anak2 perempuan.. bilik utk tetamu.. bilik soho dan juga bilik solat (surau kami).. dapat buat semua nie di rumah teres kami tue, umpama banglo di hati saya...

Moga Allah permudahkan dan bantu urusan kami.. inshaAllah..

#tsunamishaklee
#rumahidaman

Bertenaga Dengan Set Berpuasa Shaklee

Set berpuasa Shaklee paling popular @ 
ON DEMAND


Kurang dari 30 hari sahaja lagi untuk semua umat Islam akan menyambut bulan Ramadhan..

Bila hampir masuk bulan Ramadhan, 3 vitamin @ set berpuasa Shaklee ini adalah yang paling banyak dapat permintaan.

Alhamdulillah.. syukur sebab ketiga-tiga vitamin ini sekarang berstatus READY STOCK kat saya.. di branch Shaklee sekarang nie ESP tue out of stock. Tapi setakat hari ini, saya ada stock untuk ketiga-tiga vitamin Set Berpuasa Shaklee nie..

Kenapa ramai yang memilih set berpuasa Shaklee ini sebagai persediaan berpuasa mereka?

Antaranya adalah ;

1) ia sesuai di ambil oleh seisi keluarga ketika bersahur, berbuka juga ketika moreh.. sebelum tidur pun boleh.

2) Amat sesuai diambil oleh ibu menyusu ketika berpuasa tanpa menjejaskan pengeluaran susu ibu.. ibu yang sedang mengandung tanpa rasa risau untuk berpuasa boleh menjejaskan tumbesaran janin.. 

3) Mereka yang mempunyai gastrik, warga tua yang kurang selera makan ketika bersahur dengan menu berat. 3 vitamin ini dapat membantu mereka kekal cergas dan bertenaga ketika seharian berpuasa.

Kenapa set berpuasa Shaklee mengandungi ESP, PERFORMANCE DRINK & MEAL SHAKE?

ESP - minuman protin berasaskan soya yang sangat sedap. Berbeza dengan soya yang dijual di pasaran sana. Pengambilan makanan berprotin tinggi ketika bersahur, membantu mengurangkan rasa lapar lebih lama kerana kadar pencernaan & penyerapan protin lebih lama berbanding makanan tinggi karbohidrat.. 

Dan bonus bagi wanita-wanita yang konsisten ambil ESP ini, ianya membantu memberikan anda wajah yang bersih tanpa cela, mengurangkan masalah jerawat serta parut dan paling best menganjalkan kulit. Kan best raya-raya anda kelihatan 'gojes'..

MEAL SHAKE - minuman berperisa vanilla yang lemak manis, yang kaya dengan kalsium, fibre serta protin. Membekalkan sekurang-kurangnya 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh badan.. rendah lemak dan rendah glisemik

Untuk menggalakkan anak-anak anda berpuasa, bantu untuk kekal bertenaga sepanjang hari, Meal Shake ini adalah pilihan terbaik untuk mereka.

PERFORMANCE DRINK - umpama minuman isotonik tanpa karbonat yang paling popular serta mempunyai pelbagai khasiat.. mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta.. opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan tenaga berterusan tanpa mengganggu kestabilan gula dalam darah..
Berperisa oren yang pastinya seisi keluarga menggemarinya.

Testimoni Set Berpuasa Shaklee




Atau boleh hubungi saya untuk saya bantu anda buat belian

Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai




ESP atau Vivix? Vitamin Kegemaran Saya Juga Anda

Anda pengamal vitamin Shaklee?
Apa produk kegemaran anda?
Saya?
Alaaa susah lah bila kena pilih mana satu vitamin yang jadi kegemaran nie 😀

Nama pun pengedar Shaklee kan..
6 tahun pula tue menjadi pengedar..
Dan pastinya saya bukan sahaja pengedar malah adalah seorang 'pemakan' supplemen Shaklee..

Bila terjebak dalam Shaklee nie, semua vitamin nak dimakannya..ialah lagi-lagi bila dah kenal fungsi dan manfaat satu-satu vitamin tue..

Anda tak percaya?
Meh ar try jadi ahli Shaklee, anda kenal produk Shaklee yang anda dan anda akan rasa 'terpaksa' nak makan vitamin tersebut
😂😂😂

Saya pilih juga la yea vitamin yang paling saya suka. Hakikatnya memang semua saya suka..

Tapi paling paling paling suka dengan ESP nie..
Kenapa?

1) sebagai seorang ibu yang menyusukan anak, ESP nie memang banyak membantu saya mendapatkan badan yg sihat dan bertenaga dengan izin Allah.. bila badan sihat dan bertenaga sekaligus melancarkan proses penyusuan saya.. 

2) minuman protin berasaskan soya yang membantu memastikan badan saya lengkap nutrisi protin.. protin non GMO ini adalah paling baik untuk di ambil oleh semua berbanding soya di pasaran luar..dan asid amino di dalam ESP ini adalah asid amoni yang tidak boleh dapat dr sumber lain

3) kulit saya nie mudah berparut. Contoh kalau kena gigih nyamuk, mesti ada bekas parut. Apatah lagi kalau ada jerawat naik yang sekali sekala muncul tue. Memang ada bagu tinggal parut punya. Dengan pengambilan ESP secara konsisten, dapat membantu mengurangkan kesan parut dan kemudian makin lama makin hilang. Suka!

4) bfmom nie memang manjang lapar kan? Btul tak? So ESP nie bantu mengurangkan rasa lapar yang kerap tue. Bila ambil ESP nie bantu rasa kenyang lama sikit. Takde la asyik nak melantak jek kan haha

5) kulit jadi cantik dan bersih 😍



Bila dah lama-lama nie, tetiba cinta beralih arah.. haha
ESP tetap dihati. 
ESP tetap tidak tinggal..
Tapi.....
Sejak-sejak lepas berpantang anak keempat, vitamin kegemaran yang bertakhta di hati adalah VIVIX!


Saya berpantang dengan set berpantang Shaklee.. dalam masa sama saya add on Vivix..

Kenapa?

1) banyak baca testimoni rakan-rakan yang berpantang dengan Shaklee, tenaga sangat luar biasa bila berpantang..teruja! Lepas tue terus nekad, nak juga berpantang dengan Vivix Shaklee

2) Saya tau, dalam pantang nanti saya busy.. haha busy la sangat.. so saya anggap saya consume vivix sahaja dan memadai ketika saya dalam keadaan sibuk @ malas..
Malas tapi dalam masa sama mahu kekal bertenaga, so vivix membantu saya

3) berpantang dengan vivix buat tenaga saya luar biasa. Sampaikan ada masa tue saya lupa yang saya sedang berpantang.. memang cari nahas dengan mak haha luka juga cepat kering.. itu paling best untuk orang lepas bersalin kan..

 4) anak saya jaundis. Nurse biasa akan cadangkan saya sebagai ibu ambil buah anggur.. Vivix tue dari anggur mahal. Bukan sebarang-sebarang anggur

5) apa vivix tu?

Apakah kehebatan Vivix Shaklee?

a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)

Anda nak tau? Citarasa saya nie seiring dengan pengguna-pengguna Shaklee gak.. 
Dulu, ESP adalah produk BEST SELLER. No.1 dalam carta..
Sekarang, Vivix no.1.. tengok carta dibawah ini..


Sila percaya, ke semua produk dalam carta tue adalah vitamin yang saya ambil sekarang..

Anda dah cuba ambil ke semua 10 produk Best Seller tue? 😉

Anda nak beli Vivix? 


Atau boleh hubungi saya..


Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai



Redakan Sakit Slip Disc Dengan Vitamin Shaklee

Saya nak kongsikan cerita minggu lepas..
Sorang customer muda yang dah sebulan ambil set slip disc Shaklee.. Ayem namanya.. Ayem call bagitau nak beli stok Vivix lagi. Kebetulan saya pun nak ke branch Shaklee, so kami set appointment untuk jumpa.

Mujur sporting bila kata nak gambar
Sampai jek branch tadi,
terus dapat call dari 'adik saya' (Yem namanya)
yang kata nak jumpa ari nie.
Awal dia sampai. Mujur saya pun dah sampai..

Dah beberapa kali datang branch,
So boleh dah Yem buat belian sendiri..
Hari nie Yem beli Vivix & Omega Guard..
Lepas siap buat belian,
Ajak duduk berbual jap..

Selalu berbual melalui phone,
Bila dapat share cerita secara depan2 tadi,
Memang ramah Yem nie.
Dan paling best dapat dengar
Cerita #shakleeeffect Yem tue..

Sakit badan dah kurang banyak..
Beza dari sebelum nie.
Merokok pun dah dapat kurang dari kebiasaan..
Yem bercerita tadi pun nampak dia punya gembira tue.

Akk doakan adik Yem yang nsem lagi muda sangat nie terus diberikan kesihatan..
Awak muda lagi tau dik..
Banyak lagi peluang untuk berbakti kepada makayah..


Vitamin yang Ayem consume adalah
Vivix
Ostematrix
Omega Guard
B Complex

Lagi testimoni set slip disc Shaklee




Nak beli set slip disc seperti ini, klik link di bawah ini



Atau hubungi saya;

Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai


Mentor Bisnes Shaklee Anda

Tawaran yang perlu DIREBUT!!

Ehh bukan sebagai pemetik buah tetapi sebagai mentee saya dalam bisnes Shaklee

✔ Di luar sana, ramai yang ingin tambah baik taraf kesihatan masing2 dengan gaya hidup yang sihat

✔ Diluar sana, masih ramai lagi yang perlukan info tentang produk kesihatan terbaik Shaklee

✔ Di luar sana, ramai lagi yang perlu memilih Shaklee sebagai produk kesihatan pilihan

✔ Diluar sana, ramai lagi yang punya impian yang inshaAllah ianya boleh dicapai apabila memilih Shaklee sebagai bisness

✔ Di luar sana, ramai lagi yang mahukan wang tambahan/ side income...

Makanya, saya mencari anda2 yang MAHU bersama2 saya untuk sebarkan kebaikan Shaklee.. bukan sahaja produknya, malah peluang yang ditawarkan juga, saya mahu anda rebut..

3C yang Shaklee sediakan, alhamdulillah Allah izinkan saya nikmatinya.. Cash, Car Bonus juga Convention.. mencabar dan indah bila peroleh hasilnya.. sebab tue saya mencari orang yang betul2 mahu rebut peluang nie.. peluang yang saya yakin anda semua boleh.

Saya Mentor Shaklee Anda ;



✔ Shaklee Business leader (Key Coordinator)
✔ Shaklee Star Award Achiever, Global Conference (LA, California)
✔ Shaklee Star Award Achiever (National)
✔ Shaklee International Trip Qualifier
✔ Car Bonus Earner
✔ Bekas kakitangan Kerajaan yang sekarang bergelar WAHM (work at home mom)
✔ Founder Green Nutrien Team yang punya beberapa orang leader yang berjaya dengan Shaklee (income 3 & 4 angka)
✔ 6 tahun pengalaman berbisnes secara online

Anda mahu.. ?

Buang rasa segan.. buang rasa malas.. keluar dari zon selesa anda sekarang..

Mulakannya sekarang bukan ketika anda beradi di zon kritikal..

Lebih untung untuk anda mendapatkan sesuatu yang lebih selesa dari yang anda ada sekarang..

#tsunamishaklee
#liveamazing
#9gemilang

Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Shaklee Top 10 Best Seller

Terima kasih kerana anda adalah pembeli serta pengguna produk-produk Shaklee

Anda bersama-sama kami dalam menjayakan misi menShakleekan rakyat Malaysia



Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Saya Penjual Vivix Shaklee

Assalamualaikum


Sebab tue sampai sekarang masih terus setia dengan bisnes Shaklee
Alhamdulillah.. Allah izinkan