Bertenaga Dengan Set Berpuasa Shaklee

Set berpuasa Shaklee paling popular @ 
ON DEMAND


Kurang dari 30 hari sahaja lagi untuk semua umat Islam akan menyambut bulan Ramadhan..

Bila hampir masuk bulan Ramadhan, 3 vitamin @ set berpuasa Shaklee ini adalah yang paling banyak dapat permintaan.

Alhamdulillah.. syukur sebab ketiga-tiga vitamin ini sekarang berstatus READY STOCK kat saya.. di branch Shaklee sekarang nie ESP tue out of stock. Tapi setakat hari ini, saya ada stock untuk ketiga-tiga vitamin Set Berpuasa Shaklee nie..

Kenapa ramai yang memilih set berpuasa Shaklee ini sebagai persediaan berpuasa mereka?

Antaranya adalah ;

1) ia sesuai di ambil oleh seisi keluarga ketika bersahur, berbuka juga ketika moreh.. sebelum tidur pun boleh.

2) Amat sesuai diambil oleh ibu menyusu ketika berpuasa tanpa menjejaskan pengeluaran susu ibu.. ibu yang sedang mengandung tanpa rasa risau untuk berpuasa boleh menjejaskan tumbesaran janin.. 

3) Mereka yang mempunyai gastrik, warga tua yang kurang selera makan ketika bersahur dengan menu berat. 3 vitamin ini dapat membantu mereka kekal cergas dan bertenaga ketika seharian berpuasa.

Kenapa set berpuasa Shaklee mengandungi ESP, PERFORMANCE DRINK & MEAL SHAKE?

ESP - minuman protin berasaskan soya yang sangat sedap. Berbeza dengan soya yang dijual di pasaran sana. Pengambilan makanan berprotin tinggi ketika bersahur, membantu mengurangkan rasa lapar lebih lama kerana kadar pencernaan & penyerapan protin lebih lama berbanding makanan tinggi karbohidrat.. 

Dan bonus bagi wanita-wanita yang konsisten ambil ESP ini, ianya membantu memberikan anda wajah yang bersih tanpa cela, mengurangkan masalah jerawat serta parut dan paling best menganjalkan kulit. Kan best raya-raya anda kelihatan 'gojes'..

MEAL SHAKE - minuman berperisa vanilla yang lemak manis, yang kaya dengan kalsium, fibre serta protin. Membekalkan sekurang-kurangnya 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh badan.. rendah lemak dan rendah glisemik

Untuk menggalakkan anak-anak anda berpuasa, bantu untuk kekal bertenaga sepanjang hari, Meal Shake ini adalah pilihan terbaik untuk mereka.

PERFORMANCE DRINK - umpama minuman isotonik tanpa karbonat yang paling popular serta mempunyai pelbagai khasiat.. mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta.. opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan tenaga berterusan tanpa mengganggu kestabilan gula dalam darah..
Berperisa oren yang pastinya seisi keluarga menggemarinya.

Testimoni Set Berpuasa Shaklee
Atau boleh hubungi saya untuk saya bantu anda buat belian

Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai
Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca