ESP atau Vivix? Vitamin Kegemaran Saya Juga Anda

Anda pengamal vitamin Shaklee?
Apa produk kegemaran anda?
Saya?
Alaaa susah lah bila kena pilih mana satu vitamin yang jadi kegemaran nie 😀

Nama pun pengedar Shaklee kan..
6 tahun pula tue menjadi pengedar..
Dan pastinya saya bukan sahaja pengedar malah adalah seorang 'pemakan' supplemen Shaklee..

Bila terjebak dalam Shaklee nie, semua vitamin nak dimakannya..ialah lagi-lagi bila dah kenal fungsi dan manfaat satu-satu vitamin tue..

Anda tak percaya?
Meh ar try jadi ahli Shaklee, anda kenal produk Shaklee yang anda dan anda akan rasa 'terpaksa' nak makan vitamin tersebut
😂😂😂

Saya pilih juga la yea vitamin yang paling saya suka. Hakikatnya memang semua saya suka..

Tapi paling paling paling suka dengan ESP nie..
Kenapa?

1) sebagai seorang ibu yang menyusukan anak, ESP nie memang banyak membantu saya mendapatkan badan yg sihat dan bertenaga dengan izin Allah.. bila badan sihat dan bertenaga sekaligus melancarkan proses penyusuan saya.. 

2) minuman protin berasaskan soya yang membantu memastikan badan saya lengkap nutrisi protin.. protin non GMO ini adalah paling baik untuk di ambil oleh semua berbanding soya di pasaran luar..dan asid amino di dalam ESP ini adalah asid amoni yang tidak boleh dapat dr sumber lain

3) kulit saya nie mudah berparut. Contoh kalau kena gigih nyamuk, mesti ada bekas parut. Apatah lagi kalau ada jerawat naik yang sekali sekala muncul tue. Memang ada bagu tinggal parut punya. Dengan pengambilan ESP secara konsisten, dapat membantu mengurangkan kesan parut dan kemudian makin lama makin hilang. Suka!

4) bfmom nie memang manjang lapar kan? Btul tak? So ESP nie bantu mengurangkan rasa lapar yang kerap tue. Bila ambil ESP nie bantu rasa kenyang lama sikit. Takde la asyik nak melantak jek kan haha

5) kulit jadi cantik dan bersih 😍



Bila dah lama-lama nie, tetiba cinta beralih arah.. haha
ESP tetap dihati. 
ESP tetap tidak tinggal..
Tapi.....
Sejak-sejak lepas berpantang anak keempat, vitamin kegemaran yang bertakhta di hati adalah VIVIX!


Saya berpantang dengan set berpantang Shaklee.. dalam masa sama saya add on Vivix..

Kenapa?

1) banyak baca testimoni rakan-rakan yang berpantang dengan Shaklee, tenaga sangat luar biasa bila berpantang..teruja! Lepas tue terus nekad, nak juga berpantang dengan Vivix Shaklee

2) Saya tau, dalam pantang nanti saya busy.. haha busy la sangat.. so saya anggap saya consume vivix sahaja dan memadai ketika saya dalam keadaan sibuk @ malas..
Malas tapi dalam masa sama mahu kekal bertenaga, so vivix membantu saya

3) berpantang dengan vivix buat tenaga saya luar biasa. Sampaikan ada masa tue saya lupa yang saya sedang berpantang.. memang cari nahas dengan mak haha luka juga cepat kering.. itu paling best untuk orang lepas bersalin kan..

 4) anak saya jaundis. Nurse biasa akan cadangkan saya sebagai ibu ambil buah anggur.. Vivix tue dari anggur mahal. Bukan sebarang-sebarang anggur

5) apa vivix tu?

Apakah kehebatan Vivix Shaklee?

a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)

Anda nak tau? Citarasa saya nie seiring dengan pengguna-pengguna Shaklee gak.. 
Dulu, ESP adalah produk BEST SELLER. No.1 dalam carta..
Sekarang, Vivix no.1.. tengok carta dibawah ini..


Sila percaya, ke semua produk dalam carta tue adalah vitamin yang saya ambil sekarang..

Anda dah cuba ambil ke semua 10 produk Best Seller tue? 😉

Anda nak beli Vivix? 


Atau boleh hubungi saya..


Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai



No comments: