ESP Shaklee Buat Ramai Orang Tak Tidur

sarapan pagi minum ESPi
sambil layan whatsapp dengan kak eton
abam citylink i tunggu u sampai
ESP dinanti ibarat beg Coach limited edition

😂😂😂

Lama juga keputusan stok esp ari tue.
Bila Shaklee keluarkan memo maklumkan tentang kemasukkan stok ESP.. lega sangat.. dan untuk kali nie, Shaklee tetapkan LIMIT iaitu 20 tong sahaja untuk setiap pengedar Shaklee.. Dan pesanan belian ESP hanya melalui 'online' sahaja..

28hb April tepat jam 12 tengah malam, berdebar-debar dan tak senang nak tidur semua pengedar Shakle.. jam 1230 malam masing-masing menderu membuat pesanan ESP..

Termasuklah saya.. membuat pesanan untuk stok sendiri juga pesanan donline serta customer yang mengharapkan ESP utk mereka. Memang berdebar-debar nak uruskan order mereka semua. Rasa amanah paling besar untuk dapatkan ESP mereka 😂😂😂


Ahad lepas, baru sekotak jek sampai nie..
Terkejut abam Citylink call inform nak anta barang.. Ahad pun diorang buat delivery..
Semalam dah cod separuh..
Harap hari nie sampai la baki ESP tue.
Senang settle cod semua nanti..

Yang takde Esp tue korang boleh ambil cinch shake mix atau meal shake dulu yea. Walaupun hati rasa tak rela 😀

Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

1 comment:

Ainul said...

saya harap dapatlah minum ESP nih, memang best dan sedap