Kerjaya Pilihan Ibu Moden Zaman Sekarang

Mulakan sekarang!!

Assalamualaikum & selamat pagi..

Alhamdulillah.. saya dah mulakan lebih awal.. tahun 2010 saya mula beli dan makan vitamin Shaklee.. kemudian 2011 saya mula menjinak-jinakkan diri utk buat bisnes Shaklee sekadar suka-suka.. sekadar untuk dpt duit ' saje2 nak shopping'.. 

Apa yang menarik untuk saya cuba bisnes shaklee nie sebab ianya dilakukan secara online.. saya beli memula tue pun secara online. Cari-cari info di internet, jumpa penjual vitamin @ kak Hadhatina Mkb (ketika itu, skang mami hadha), borak-borak, consultation semua dibuat secara online.. MUDAH.. lagipun masa tue bisnes online nie boleh dikatakan baru nak jadi trend la.. business online baru nak naik.. 

Sebab ianya nampak MUDAH iaitu semuanya dilakukan secara online, tanpa jumpa-jumpa customer, saya pilih untuk buat betul-betul.. dari bonus sesuka dapat 2 angka, kemudian naik 3 angka.. makin seronok dan rancak bila duk tengok dalam akaun Shaklee bayar bonus 4 angka.. alhamdulillah

Mula serius buat.. saya 'bulatkan' niat saya untuk cuba menjinakkan lagi diri buat bisnes Shaklee secara fulltime.. tahun 2014 saya buat keputusan untuk cuti tanpa gaji (cuti menjaga anak) sebagai kakitangan awam. 
Kenangan sungguh gambar nie.. masa nie tengah mengandung anak keempat dan dah masa nak bersalin pun.. pagi tue keluar tanda tapi gigih lagi ke branch settle order. petangnya bersalin.. hihi alhamdulillah.. 

Alhamdulillah.. Allah permudahkan urusan saya.. berkat saya mula awal berbisnes online ini, sekarang ianya menjadi kerjaya fulltime saya.. kerjaya sebagai WAHM.. berbisnes dirumah bersama-sama anak.. besar sangat nikmat Allah beri pada saya nie.. dan saya pasti nikmat seperti ini juga yang menjadi idaman beberapa ibu-ibu bekerjaya diluar sana..

Untuk ibu-ibu yang bergelar suri rumah, untuk adik-adik yg masih belum mendapat tawaran kerja mana-mana, boleh pilih bisnes online sebagai 'mengisi masa lapang' yang inshaAllah memberikan hasil.. mulakanlah sikit-sikit.. memang pegang phone hari-hari kan so sesuai utk berbisnes online nie.. 


Mahu seperti saya?
Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 
Hubungi saya 😀

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca