Meal Shake Bantu Tambah Selera Makan Anak Peaky Eater

Alhamdulillah.. 

Semua pembeli dan pengguna vitamin Shaklee dari saya memberi makna yang besar pada saya... setiap kali mereka mendapatkan produk dari saya, doa saya sentiasa ada untuk mereka agar diberikan kesihatan yang optimum.. inshaAllah.. 

Ada bapa yang mencari vitamin utk anak yg kurang selera makan.. alhamdulillah selang beberapa minggu, memberikan feedback, anaknya berselera dan cergas sgt.. 

Ada anak yang membeli vitamin utk mak abah di kampung.. mereka mahukan kesihatan yang baik utk mak abah agar senang hati mereka melihat mak abah mudah beribadah dan melakukan kerja2 seharian.. saya pun turut tumpang senang hati dan gembira dengan anak yg prihatin ttg kesihatan mak abah mereka

Ada juga yang mencari makanan tambahan untuk diri sendiri.. mahukan keyakinan diri yang tinggi dengan penampilan yang menarik.. badan yang cergas sihat, kulit yang glowing... mereka puas hati dan gembira dengan hasilnya, saya lagi la sangat puas hati.. yang penting konsistem tau

Ibu hamil, berpantang dan menyusukan pun sama2 consume vitamin shaklee.. mereka ambil dari seawal disahkan hamil, kemudian berpantang dan terus konsisten dengan vitamin Shaklee ketika menyusukan anak.. ibu gembira dan sihat dengan vitamin shaklee.. anak pun sama dapat khasiatnya melalui ibu.. 

Malah yang paling bermakna pada saya apabila mereka2 yang asalnya pengguna, kemudian memilih Shaklee untuk menjana pendapat keluarga.. ada yang berjaya bergelar wahm sekarang. Sambil2 berbusiness dapat membesarkan anak depan mata 24/7.. bukan itu sahaja malah mereka juga dpt menikmati semua peluang dan keistimewaan yang shaklee sediakan.. Alhamdulillah.. 

Paling best sekali, ramai dah kawan2 saya sekarang nie.. 😄😄

Mahu sihat..
Mahu jana pendapatan..
Mahu bergelar wahm..

Anda mahu, anda dapat..
Jom sertai kami..

#tsunamishaklee
#star8

Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca