Tips Elak Muka Ketat @ Stress

Pagi2 dah stress...
Pagi2 dah ketat sangat muka tue..
Kang ada yg gelar, "akk muka ketat or abg muka ketat" (pengaruh drama sangat 😂😂)

Taksahlah nak ketat2 sgt muka tue.. rezki susah nak masuk nanti tau.. bukan orang jek lari, rezki pun lari. Manis2kanlah sikit muka tue. Senyum.. haaa kan dpt pahala..

Macamaner nak handle stress nie supaya tak ketat sangat muka tue?

- positif.. pagi2 kena positif.. ada masalah dtg pun, fikirkan posotif..

- istighfar.. sentiasa ingat Allah..

- bangun tidur tue, baca doa bangun tidur dan teruskan tambah doa agar urusan seharian kita dipermudahkan

- ambil bcomplex Shaklee hihi



Kenapa nak kena ambil BComplex Shaklee?

B Complex Shaklee mengandungi 8 Vitamin B iaitu B1, B2, B3, B5, B6, B12, Asid Folik yang semulajadi dan 100% Biotin.

Setiap kandungan dalam Bcomplex tersebut memang diperlukan dalam badan kita dan berfungsi juga dalam menanggani stress..

#tsunamishaklee

Anda nak beli vitamin anti stress ini? Klik link dibawah ini


Atau boleh direct hubungi saya untuk bantu anda dapatkan vitamin ini

Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

No comments: