Set Menyusu Shaklee Juga Sesuai Untuk Suami

Dari dulu.
Dari awal kenal Shaklee.
Sampailah sekarang.
Set ini lah tak pernah berhenti ambil.

Sebabnya..
Walaupun namanya Set Ibu Menyusu,
Tapi manfaat set ini bukan sahaja untuk ibu menyusu.
Nama jek set ibu menyusu tapi semua orang pun boleh ambil.
Hatta jika ibu-ibu ambil set ini, suami pun boleh sama-sama consume vitamin dalam set ini.
Takdenya la kalau hasben ambil set menyusu nie suami akan ambil alih tugas menyusukan anak gara-gara keluar susu 🤣🤣🤣



Apa ada dalam set ibu menyusu nie yang saya tak tinggal sampai sekarang..

💦 BComplex - membantu memberikan tenaga, mengawal emosi, menukar makanan kepada tenaga.  Nampak kan, ianya bukan semata utk ibu-ibu tapi semua orang pun boleh ambil. Walaupun dah tak menyusukan anak, tapi perlu ambil utk tambah tenaga. Untuk B for beauty..

💦 Vitamin C - vitamin antioksidan. Vitamin imun booster. Untuk kesihatan yg lebih baik. Untuk kulit yg cantik.. Untuk hilangkan parut. Ibu menyusu yang ambil set ini membantu mendapatkan kesihatan yang baik utk diri juga anak yg disusukan.

💦 Vitalea - Iron. Semua orang perlukan nutrisi ibu. Ibu-ibu yanh ada masalah hb low ke.. ibu-ibu yang sentiasa craving benda manis2 ke baik ambil iron noe. Multivitamin.

💦 Alfalfa - milk booster. Tapi bukan semata milk booster malah ada 1001 manfaat alfalfa nie. Untuk masalah gout, membantu memberikan tenaga, hilangkan masalah bau badan. Detox..

💦 Ostematrix - sumber kalsium yang lengkap dengan magnesium dan vitamin d. Yang tak suka minum susu. Yang sembelit. Boleh ambol ostematrix

💦 ESP - minuman protin berasaskan soya. Melancarkan susu ibu. Membantu memberikan rasa kengang. Untuk masalah luka. Gastrik. Parut jerawat. Haaa boleh kirim saya.

Nampakkan, manfaat setiap vitamin bukan terhad kepada ibu menyusu jek. Malas boleh diambil oleh sesiapa sahaja.

Dan saya. Dari dulu smpai sekarang masih ambil set menyusu. Bersesuaian dengan keinginan dan nak jaga hati sponsor..


Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 

Hubungi saya 
 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

No comments: