Epo Terbaik dan Dijamin Selamat

Gla dipasaran luar dihasilkan dari Evening Primrose Oil (EPO)


.
Gla Shaklee diekstrak dari BORAGE yang memgandungi lebih dari 2x ganda Gla dalam EPO..
.
BORAGE juga adalah 3x lebih dari segi biovailibiliti dan 3x lebih BERKESAN dari EPO
.
Shaklee mengekstrak Gla dari BORAGE yang ditanam secara organik dikawasan Saskatchewan
.
Setiap kapsul Gla Complex mengandungi lebih 300mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega-6. Ianya digabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya.
.
Kesegaran dan keberkesanannya terpelihara oleh ShakleeGuard, anti-oksidan semulajadi yg dipatenkan. Bioavailibilitinya dibuktikan secara klinikal dimana ia mampu menyerap dan mengadun ke dalam sel dan tisu
.
melambatkan menopaus
Menentang kanser
Memperbaiki inflamasi kulit
Menghalang komplikasi diabetis
Pelangsingan dan menghalang tambah berat badan
Menghalang tekanan darah tinggi
Memperbaiki tekstur rambut
Mengawal selia estrogen dan testostren
.
.
Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 


Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Shaklee HALAL ke?

SHAKLEE TAKDE HALAL JAKIM

Ini adalah sijil halal Shaklee yang dikeluarkan oleh ISA, badan pengesah halal di US. Dia macam JAKIM la di Malaysia.

ISA ni diiktiraf oleh JAKIM. So, apa2 yang ISA kata halal, JAKIM iktiraf halal juga.




Kalau nak tau, ISA ni lagi ketat peraturannya.

Kat US pun ada orang Islam juga 😉

Gunakan Shaklee tanpa was-was.


Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 


Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Orang Bina Badan Perlukan CoQTrol Plus

Abam-abam sado yang mahukan badan yang lebih sado perlu ambil CoqTrol-Plus Shaklee nie. 

Kenapa agaknya?



Jom baca perkongsiam cerita dari Master Naquib di bawah nie;

2nd day taking Coenzyme Q10. Lama dulu dah amalkan tapi terhenti sbb tunggu registration new formula. 
Waktu di Miri dulu ada wakil team bodybuilders yg cari. Sebabnya CoQ10 ni utk bantu energize otot2 yg kerja keras exercise. Ibarat bateri kpd sel otot tu. 
I’m not taking up bodybuilding, cuma ikut saranan jaga bekalan CoQ10 dlm badan. Diketahui dengan meningkat usia, badan tidak lagi mampu bina cukup CoQ10 yg diperlukan. Jangan nampak otot di lengan saja sampai lupa otot yg paling kuat bekerja 24jam tak berhenti.



Pengambilan CoQTrol Plus ini sebiji sehari sahaja selepas makan. Lambakan pelbagai produk di luar sana dengan pelbagai jaminan testimoni yang mengasyikan, anda perlu berhati-hati. Tetapi dengan produk Shaklee jaminan terbaik dan selamat untuk anda. Sayang badan sayang nyawa. 

Lagi cerita dan info tentang CoQTrol Plus klik sini --> CoQTrol Plus


Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 

Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Kolestrol Tinggi Anda Perlukan CoQTrol Plus

KENAPA PENGGUNA STATIN PERLUKAN SUPLEMEN CoQ10?

Jom baca perkongsian cerita dari Dr. Fyda Noh ini.

Kat klinik saya, asal ada pesakit yang kolesterolnya tinggi, ubat kolesterol yang jadi pilihan utama ialah jenis statin. 


Mungkin sebab harga lebih murah, tapi sangat berkesan untuk menurunkan kolesterol dan menjaga saluran darah. 
Walau sudah sedih maklum kesan sampingan kepada hati & mungkin boleh menyebabkan kesakitan otot. Tapi, kesan sampingan itu memang dipantau. Selagi masih ok, selagi itu statin. 
Dan ada juga yang stop statin bila kolestrol dah turun. Tapi masalahnya, nanti pesakit tu datang balik sebab kolesterol naik balik. 
Haiihhh.. jagala makan betul2. Kena exercise juga. 
Jarang yang nak ambik tahu kena statin boleh jadikan beri masalah pada otot. Rupanya dia menurunkan paras CoQ10 dalam badan. Dahla bila dah makin tua, CoQ10 memang dah makin kurang, ubat statin pula yang kasi turun lagi. 
Kajian di Universiti Columbia menemui dalam masa 30 hari, statin menurunkan CoQ10 sebanyak separuh. 
CoQ10 ni fungsi dia untuk bina tenaga di otot. Kalau dia kurang otot memang kurang tenaga & jadi sakit. Atau ada orang panggil sakit urat. Otot boleh jadi lenguh & lemah.
Tapi orang yang makan statin memang kena ambik suplemen CoQ10. 
Tapi hati2 pilih suplemen sebab banyak yang di pasaran jenis sintetik. Dan ada suplemen sintetik ni dibuat daripada daun tembakau. 
Personally, memang saya rekemen CoQ10 dari Shaklee. Shaklee hanya gunakan bahan semulajadi untuk produknya & menjalankan lebih 80,000 ujian untuk memastikan produknya selamat dan berkesan. 
So, jika anda makan statin anda memang perlukan suplemen CoQ10.

Apa CoQTrol Plus ini?




CoQ10 bertanggungjawap memberikan tenaga pada setiap sel dalam badan kita. Sel tubuh kita akan membakar gula dan lemak daripada makanan yang kita makan setiap hari. Proses ini memerlukan Coenzyme CoQ10 untuk mencetuskan tenaga tersebut.

Semakin meningkat usia, semakin berkurangan CoQ10 dalam badan. 
Untuk menghasilkan fungsi tubuh yang optimum, sehari kita memerlukan 100 mg CoQ10. Bersamaan dengan..

• 100 tablespoons Canola oil
• 3kg daging merah
• 3.3kg peanut butter
• 100 cawan brokoli yang direbus

Sanggup ke?

Sebab tue, Shaklee menghasilkan CoQ-trol Plus baru khas untuk semua rakyat Malaysia yang mementingkan kesihatan dan ingin lebih sihat. CoQ-trol Plus bukan sahaja lengkap dengan 100 mg CoQ10, malah juga dilengkapi dengan resveratrol dan tocopherol untuk memberikan khasiat dan meningkatkan fungsi CoQ10 yang terbaik.

Sebiji sehari sahaja. 😉


Si kecil yang banyak sangat manfaatnya.



Mahu guna produk Shaklee?

Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 


Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Vitamin Untuk Tenaga Dan Kesihatan Jantung

Alhamdulillah.
Lepas sarapan tadi ambil vitamin seperti biasa.
Bcomplex, Vitalea dan Vitamin C.
Hari nie mula tambah lagi satu vitamin iaitu - CoqTrol - Plus nie.


Asalnya hari tue beli untuk hasben.
Takpelah bagi hasben makan dulu.
Kita nanti-nanti jek.
Tapi tak boleh tahan pula bila baca feedback dari mereka yang dah ambil tue.

Bertenaga tue memang fungsinya. fresh sangat seharian. Siap ada yang pesan jangan ambil lewat sangat nanti sampai ke malam tak dapat tidur sebab bertenaga sangat.
Tapi bila baca part muka nampak berseri-seri la. Glowing la.
Aishhh tak boleh jadi. Nak kena try ambil juga.
Lagipun tengah selsema nie. Asyik bersin dari tadi. Letih gak.
So harap la dapat tenaga extra dengan ambil CoQTrol - Plus nie.

Korang dah breakfast?
Lepas breakfast nanti ingat utk ambil suplemen masing2 yea.

Owhh yea, CoqTrol Plus dan Omega Guard adalah vitamin combo terbaik untuk kesohayan jantung anda.

Mahu guna produk Shaklee?

Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 


Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Tenaga EXTRA Untuk Ibu Dan Isteri

🏃‍♀️🏃‍♀️ SUPER POWER 🏃‍♀️🏃‍♀️

Jadi mak-mak nie memang kalau boleh semuanya nak extra kan?

Nak extra masa
Nak extra tenaga
Nak extra income
Nak extra anak ehh 🤔

Baik mak-mak yang duk rumah atau mak-mak yang bekerjaya, rutin lebih kurang sama jek.. selain kerja hakiki, kerja mak-mak dirumah memang sama jek kita nie.  Dan kalau boleh past tenaga tue memang nak sangat kan.

Banyak kerja nak urus.
Banyak kerja nak siapkan.
Tapi sampai masa badan letih amat.
Kerja masih banyak belum settle.

Nak rehat sekejap @ cas utk dpt tenaga extra tue macam susah.
So kena gak la ambil suplemen utk topup atau utk dapat extra tenaga tue.
CoQTrol-Plus nie best.


Mengandungi CoQ10 yang membantu meningkatkan tenaga. Ia bertanggungjawab untuk penghasilan tenaga di setiap sel. Ia ada dalam mitokondrion iaitu kilang tenaga untuk sel.

CoQ10 nie umpama SPARK PLUG sel. Ia bertindak sebagai palam pencucuh sel untuk memulakan proses penghasilan tenaga untuk menukarkan makanan kepada tenaga.

Jom mak-mak cuba ambil CoqTrol Plus nie..

1 tablet 3 manfaat

😎 extra tenaga
😎 awet muda
😎 kulit yang cantik.


Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 

Hubungi saya 
 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai