Vivix Malaysia Berbeza Setiap Negara

Beza VIVIX Malaysia dengan VIVIX negara lain. 



Fuhh kecoh sungguh duk tular pasal kandungan VIVIX. Kesian betul sebab yang bangkitkan isu tak tahu beza Vivix Malaysia dengan VIVIX negara lain.

Untuk pengetahuan, VIVIX ni bukan ada kat malaysia je. Tapi ada dijual di negara lain juga. Dan VIVIX di setiap negara tidak sama dari segi FORMULA dan CAMPURANnya 
(ada banyak kumpulan saintis untuk hasilkan product bergantung kepada negara) 

VIVIX Malaysia ada 4 bahan, Muscadine Grape Extract, European Elderberry Extract, Japanese Knotweed Extract and Purple Carrot Extract.

VIVIX US, ada anggur nama Vitis Venifera (anggur yang diguna buat wine). 

VIVIX Canada pula tiada muscodine grape. 

VIVIX di Shina ada campuran mushroom dan bahan active yang lain. 

Cara nak daftarkan VIVIX pun berbeza ikut negara, rules yang ada di sesebuah negara. 

VIVIX Malaysia kategori makanan. 
Di US didaftarkan bawah kategori Dietary Supplement.
Di Canada pula sebagai Antioxidant Solution. 

Aduhaiiii, buang masa je dok kecoh info yang salah. 
Satu hal lagi, kenapa nak malukan diri sendiri?
Nak tunjuk kebodohan diri sendiri? 

Bila tak tahu, dan tunjuk pula perkara yang tak tahu tu, malu tau. Malu sesangat.

Yang lebih menakutkan, fitnah yang dibuat sudah merata riti tersebar. Nak setel macam mana tu?


Ini pula sijil halal Shaklee. Gunakan tanpa was-was yea. Benda baik wajib di kongsi. Kami berniaga. Kami guna. Pastinya kami juga mencari sesuatu yang halal sebelum diguna dan dijual. 

Nak kenal produk Shaklee tapi nak study sendiri. Boleh ke www.shaklee.com.my.
Nak tanya saya pun boleh http://nursalwa.wasap.my/


Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 


Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

No comments: