Set PreNatal Shaklee Lebih Bertenaga Dan Tiada Lagi Alahan Teruk

[TIADA ALAHAN DAN CERGAS BERTENAGA KETIKA HAMIL DENGAN SET HAMIL SHAKLEE]
.

Pengalaman mengamalkan set hamil Shaklee memberi satu pengalaman indah lebih-lebih lagi pada kehamilan ke tiga dan usia pun dah memasuki 30-an. Apa yang saya gembira sangat-sangat, saya tidak mempunyai sebarang alahan dan saya hamil juga tidak disedari oleh rakan sekerja kerana tiada sebarang tanda saya sedang hamil pun. Sentiasa cergas, tidak pernah ambil cuti sakit dan kerja berjalan seperti biasa.
.
Kenapa saya konsisten mengamalkan setiap vitamin Shaklee ini? Selain saya telah merasai kesan yang sangat-sangat positif terhadap diri saya sejak mengamalkan supplement secara konsisten dari penghujung tahun 2012, saya tahu badan saya memerlukan setiap nutrisi yang ada dalam supplement yang saya amalkan ini lebih-lebih lagi saya sudah mempunyai dua orang anak sebelum ini, seorang ibu yang bekerja dan pada masa yang sama saya juga seorang pelajar di sebuah institusi pendidikan awam.
.
Jadi saya perlu memastikan diri saya sentiasa cergas, sentiasa sihat bukan sahaja untuk diri saya tetapi untuk suami dan anak-anak yang memerlukan saya sentiasa ada dengan mereka dalam apa jua keadaan.
.
Semasa kehamilan anak ke 2,saya disahkan mengidap kencing manis semasa hamil tetapi alhamdulillah,hamil anak yang ke 3 ini,saya bebas dari terkena kencing manis semasa hamil. Jika dulu hb saya sangat-sangat low dan pernah bacaan sehingga 8.6 dan terpaksa berulang alik berjumpa doktor pakar diklinik, tetapi syukur sangat-sangat kali ini bacaan hb saya sangat-sangat baik.
.
Semoga perkongsian saya ini boleh membantu ibu-ibu diluar sana supaya menjaga kesihatan kita bukan sahaja semasa hamil tetapi sepanjang masa dan secara konsisten dan berdisiplin bagi memastikan seisi keluarga kita dapat menjalani kehidupan yang lebih cergas dan lebih sihat.
.

Nama jek set kehamilan,
Tapi anda boleh mula ambil seawal ada merancang untuk hamil.
Ataupun 4 bulan sebelum hamil.
Atau paling lewatpun, 2 minggu sebelum hamil.
.
.
Nak hamil, badan ibu perlu sihat.
Nak hamil, badan ibu kena bertenaga.
Nak hamil, badan ibu kena cukup nutrisi.
Nak hamil, emosi ibu pun kena jaga.
.
.
Bila disahkan hamil, 
Teruskan sahaja pengambilan set ini sepanjang tempoh kehamilan. .
Apa manfaat setiap vitamin dalam set prenatal shaklee nie;
.
.
🍃 Bcomplex - asid folic penting untuk di ambil untuk perkembangan janin yang sihat dan terhindar daripada berlakunya kecacatan tiub saraf seperti spina bifida. Membantu mengawal emosi ibu.
.
🍃 Vitamin C - imun booster. Mengurangkan pengumpulan gula dalam sel badan untuk elak kerosakan pada sel.

🍃 Vitalea - multivitamin yang lengkap dengan iron dan asid folic untuk keperluan badan. Membantu penyerapan vitamin c
.
🍃 Esp - protin membantu pertumbuhan plasenta dan uterus. Membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentut otot dan organ bayi
.
🍃 Ostematrix - kalsium magnesium yang amat penting untuk ibu hamil. Untuk pembinaan sel, pertumbuhan gigi dan organ bayi
.
🍃 Omega Guard - minyak ikan tulen yang membantu pembentukan otak bayi dari peringkat awal pembentukan. Mengandungi DHa dan EPA yang sangat penting untuk mata dan otak bayi. .
.
Apa yang ibu ambil, baik untuk ibu dan tentunya bayi dalam kandungan juga dapat manfaatnya..
.

Mahu guna produk Shaklee?

Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 

Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak

♥ Shaklee Independent Distributor 

[ ID No : 854112 ]

♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260

♥ Emel : honeywawa85@gmail.com

♥ Laman web: nursalwa.com
Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca