Kelebihan Alfalfa Complex Shaklee

Alfalfa ada banyak jenis dan tak semuanya sama. Alfalfa yang selamat adalah Alfalfa jenis daun. Alfalfa yang biasa kat supermarket adalah Alfalfa sprout (biji cambah). Alfalfa jenis biji kadang-kadang boleh menyebabkan reaksi penyakit Auto immune.

Kelebihan Alfalfa Shaklee

>> Alfalfa Shaklee diperbuat dari daun Alfalfa bermutu tinggi yang ditanam di California, USA. Alfalfa Shaklee ditanam tanpa pestisid, tanpa racun kulat, tanpa bacteriosides, tanpa hormon sintetik dan tanpa bahan kimia.



Alfalfa bukan sahaja bermanfaat utk wanita, malah lelaki juga digalakkan mengamalkan Alfalfa.

Alfalfa secara semulajadi adalah tumbuhan yg tinggi alkali, ia 'meneutralkan' badan yg berasid. Badan yg berasid membuatkan tubuh kita senang diserang penyakit, mudah letih, sering mengantuk & sebagainya.

Alfalfa juga adalah sejenis detox utk membuang sisa2 berbahaya dalam tubuh kita.

Akarnya yg mengunjur ke dlm tanah menyerap byk zat mineral penting.
alfalfa milk booster hebat.
alfalfa bagus utk slimming...resdung...
Alfalfa boleh hilangkan bau badan...

antifungus yg bantu kurangkan keputihan

Alfalfa juga membantu mengurangkan masalah senggugut, hilangkn lenguh-lenguh badan bila buat kerja berat

 untuk kencing tak lawas

Pengganti jamu masa berpantang.. no effect pd baby dan sebagai milk booster utk penyusuan berjalan lancar.. air 3 liter sehari utk proses detoks yg berkesan

Ada testimoni kawan saya yg paling best.. dulu nasi lemak 50je lepas amik alfalfa nasi lemak da up harga singgit., siap kena beli bra baru hehe


PROMOSI SAH SEHINGGA 31 OGOS 2018


Mahu guna produk Shaklee?

Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 

Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | http://nursalwa.wasap.my/
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com


Testimoni Youth Dan Set Kesihatan Shaklee

[LEBIH YAKIN DENGAN PENAMPILAN DAN KESIHATAN KULIT]


Alhamdulillah. Itulah ayat pertama yang dapat diungkap apabila bertanyakan bagaimana kehidupan saya dengan Shaklee. Syukur dengan nikmatNYa kerana asbab dengan bertemankan Shaklee saya dapat menikmati kesan yang baik dan sangat mempengaruhi kehidupan kini.
.

Saya Rizatulrishah bt. Mohd Shaharuddin seorang isteri berumur 44 tahun merupakan seorang ibu kepada 3 anak perempuan comel yang berbagai peringkat usia dari umur 13thn, 3thn dan 1thn 7 bulan. Kehadiran permata hati ini memerlukan saya memiliki kecergasan dari segi mental dan fizikal yang sihat untuk menjadi ibu atau ummi yang hebat untuk mereka serta mengimbangi kehidupan seharian mereka yang sentiasa cergas serta masih menyusukan anak ketiga.
.

Jika saya lemah, cepat letih, tidak bertenaga bagaimana saya perlu menjaga mereka di samping kerjaya hakiki saya yang juga memerlukan komitmen yang tinggi. Dari situlah saya belajar tentang produk Shaklee yang dapat membantu saya dalam mendapatkan keperluan nutrient serta menjadikan penampilan saya yang lebih sihat selepas saya dikurniakan lagi dua orang anak kecil yang comel dan bijak.
.

Anak sulung juga sangat menyokong kerana melihat Ummi yang nampak dah macam makcik makcik bawang....hahahaha....serabai, mula gemuk dan kusam. “Ok...Ummi have to do something.”....AND now...” I made it girls”
.

YOUTH Skincare...yes!!!! Memang fall in love lah kata orang. Saya memang mencari-cari produk yang selamat dan bebas dari bahan-bahan kimia yang berbahaya. Saya sangat berhati-hati dalam memilih produk skincare kerana kulit saya jenis yang sensitive dan dalam masa yang sama masih menyusu.
.

Pernah di zaman remaja masa belajar saya terjebak dengan produk yang akhirnya membuatkan kulit saya asyik naik jerawat dan berminyak. Nyesal tau masa tu. Dengan YOUTH Skincare kulit kusam, jerawat saya dapat dipulihkan. Parut jerawat pon dan pulih. Jeragat yang dah mula melambai-lambai nak menghiasi kulit pun dah tiada.
.

Bila dan masuk usia 44 tahun dah tentu garis-garis penuaan atau wrinkle dah mula wujud kan....Alhamdulillah dengan Youth keadaan ini dapat diatasi. Saya dapat lihat perbezaan dengan ketara. Memang tidak salah saya memilih YOUTH tambahan saya pula jenis spesies yang tidak suka bermekap tebal untuk menutup cela. Kini dah 1 bulan lebih saya menggunakan YOUTH. Jika ada yang tercari-cari set skincare bagi saya YOUTH lah jawapannya.
.

Well...apa yang boleh saya katakan keperluan vitamin atau supplement  itu perlu untuk menampung kekurangan nutrient yang kita dapat dari makanan. Dapatkan panduan yang betul dan Shaklee adalah pilihan saya.
.

Alhamdulillah saya dah berjaya turunkan berat 3.5kg, kulit yang lebih sihat, kulit wajah yang berseri, tidak lagi kusam, kasar dan naik jerawat lagi, minda cergas dan bertenaga.
.

Saya juga belajar gaya hidup yang lebih sihat serta berpengetahuan tentang kesihatan. Terima kasih Allah atas segala-galanya. Terima kasih Shaklee kerana jadi ‘teman nutrient’ saya.
.


Dan bulan nie ada hadiah ISTIMEWA tau Shaklee beri untuk mereka yang beli set Youth. 



Hubungi saya Nur Salwa 0127111260 untuk dapatkan Set Penjagaan Kulit Youth.

Anda juga boleh klik link di bawah untuk membuat pesanan.


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=9bfe728cd61dc6ed0858fd675e48cf35





Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini?

Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | http://nursalwa.wasap.my/
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com

Rangkaian Penjagaan Kulit Youth Shaklee

Pada entry lepas - Youth Shaklee Untuk Mereka Yang Mencari Produk Penjagaan Kulit Semulajadi, saya ada kongsikan kenapa Shaklee hasilkan produk penjagaan kulit Youth. Dan, entry kali ini saya perkenalkan setiap produk yang ada dalam set penjagaan kulit Youth Shaklee. 

Penjagaan Kulit Youth

Rangkaian penjagaan kulit Youth direka untuk bekerjasama memberikan keputusan yang luar biasa. Setiap produk di dalam regimen ini dihasilkan daripada vitamin-vitamin anti penuaan dan polifenol untuk memberikan manfaat rawatan. Setiap produk dalam regimen ini adalah untuk penggunaan selama 60 hari. 

  • Untuk kulit kelihatan lebih muda
  • Memperbaharui struktur kulit
  • Menaikkan seri wajah
  • Mengurangkan kedutan wajah
  • Menegangkan
Rangkaian Youth


Ada 3 pilihan set Youth mengikut kesesuaian anda ;

  • Set Permulaan
  • Set Memperbaharui dan Mengekalkan
  • Set Rawatan Intensif dan Pemulihan




LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.
Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.



PERFECTING SKIN TONER
Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.
Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.

YOUTH ACTIVATING SERUM
Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.
Bahan-bahan Utama
YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A Berkapsul.


AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50
Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.
Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract


ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT
Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.
Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus


RADIANCE C + E
Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.
Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.
Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.
Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.
Bahan-bahan Utama
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi
Untuk penggunaan selama 60 hari.

Kenapa Anda Perlu Menggunakan Set Penjagaan Kulit Youth?




Hubungi saya Nur Salwa 0127111260 untuk dapatkan Set Penjagaan Kulit Youth.

Anda juga boleh klik link di bawah untuk membuat pesanan.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=f5fd3d48c74e45c81481dbe51a66c26b





Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini?

Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | http://nursalwa.wasap.my/
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com

♥ Laman web: nursalwa.com

Youth Shaklee Skin Care - Untuk Mereka Yang Mencari Produk Semulajadi

Setiap wanita mementingkan kecantikan. Walaupun anda bukan seorang yang suka ber 'make up' , suka yang natural, pastinya penjagaan wajah menjadi keutamaan. 

Rangkaian Penjagaan Kulit Youth

Rangkaian penjagaan kulit Youth direka untuk memastikan dunia sekeliling melihat anda seperti bagaimana anda melihat diri sendiri dengan memperbaharui sel-sel kulit anda supaya bertindak lebih muda. 

Janji Shaklee ialah rangkaian penjagaan kulit Youth bukan sahaja menambah baik kesihatan kulit anda secara dramatik malah dijamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda. 


Kami tahu Youth akan mengubah bagaimana anda melihat diri sendiri, tetapi bagaimana kami buktikan bahawa kulit anda sememangnya menjadi lebih muda? Dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia, Indeks Usia Kulit mengukur tanda-tanda penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan fakta. 


Keputusan Klinikal Tanpa Kompromi

Kami telah membuktikam bahawa anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan ketulenan untuk keberkesanannya.

Produk-produk Youth adalah ;
  • 100% vegan
  • Bahan semulajadi
  • Bebas kekejaman
  • Hipoalergenik
  • Non-comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
  • Diuji oleh Ahli Dermatologi
  • Diuji oleh Ahli Oftalmologi

Indeks Usia Kulit 

Dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa. Indeks Usia Kulit mengukur kehadiran tanda-tanda utama penuaan dengan data klinikal berasaskan fakta. 
  • Kedutan kulit
  • Saiz pori
  • Tona kulit
  • Keanjalan
  • Tekstur kulit
  • Hiperpigmentasi
  • Seri kulit
  • Kekenduran 


2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda dengan Youth 

Ya. 100% para wanita mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda, dengan penambahbaikan hanya dalam 7 hari, dan dengan penggunaan yang berterusan, 2/3 telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda.  

Temui Rahsia Kecantikan Abadi. 

Kesemua produk kami direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yang mungkin dipersoalkan seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada anda dan planet kita. 

Kami telah menguji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, sebanyak 3 kali ganda berbanding dengan apa yang diperlukan. Malah kami telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk kami selamat. 

Kami sentiasa mengutamakan Bumi - kami adalah syarikat yang pertama dalam dunia yang telah berjaya menyeimbangi perlepasan karbon supaya tiada jejak karbon yang tertinggal pada planet kita  



Kuasa Botanikal

Youth adalah sebuah revolusi. Dengan 8 paten dan paten - diproses, setiap produk Youth diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran atau penuaan semulajadi. 

  1. Muscadine Grape Polyphenols - Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses paten melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolegen dan elastin.
  2. Lotus Japonicus - Youth complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protin Youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolegen, elastin dan fibrilin. Youth Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinesis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.
  3. Apple Stem Cell Extract - kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.
  4. Schisandra Chinensis Fruit Extract - secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan. 
  5. Vital Repair+ Complex - Vital Repair Complex yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksidan dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat
Rangkaian Youth. 


Nantikan entry seterusnya saya perkenalkan satu-satu rangkaian Youth. 


Saya, pengguna juga pengedar Shaklee yang menggunakan Youth Skin Care. 😉

Hubungi saya Nur Salwa 0127111260 untuk dapatkan Set Penjagaan Kulit Youth.


Anda juga boleh klik link di bawah untuk membuat pesanan.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=f5fd3d48c74e45c81481dbe51a66c26b





Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini?


Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | http://nursalwa.wasap.my/
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com




Apa Resveratrol? Apa Polifenol?

Sekarang, sudah ramai yang mengambil berat tentang kesihatan. Malah ramai yang dah mula bercerita tentang resveratrol dan kepentingan resveratrol untuk kesihatan. 

Resveratrol adalah sebahagian  daripada  bahan semulajadi yang dikenali sebagai polifenol. Ia banyak ditemui di dalam tumbuh-tumbuhan termasuk kulit anggur merah dan tumbuhan asia bernama polygonum cuspidatum. Ianya penting untuk mengekalkan kesihatan dan kesejahteraan serta melindungi sel-sel dalam badan anda dari kerosakan radikal bebas, apabila digabungkan bersama polifenol lain. 

Adakah Shaklee mempunyai vitamin yang kaya dengan resveratrol?  

Jawapannya ialah Vivix


Dalam Vivix ada campuran 4 jenis bahan yang kaya dengan polifenol. Campuran hebat polifenol ini membantu anda untuk hidup lebih aktif dan lama. Ia mengandungi 10x lebih berkuasa daripada resveratrol sahaja. Dan 15x polifenol untuk perlindungan dengan spektrum lebih luas. 

1) Anggur Muscadine - anggur luar biasa dengan satu kromosom tambahan. Mengandungi asid alagik dan elagitanin. 
  • Menghalang dan mengurangkan pertumbuhan sel yang tidak normal
  • Memanjangkan umur dan pengeluaran tenaga pada peringkat sel
  • Mengawal atur tahap glukosa darah yang sihat
2) Polygonum Cuspidatum - mengandungi resveratrol
  • Menggalakkan kadar keradangan yang sihat
  • Meningkatkan peredaran darah
  • Merencatkan pengumpulan platlet darah
3) Lobak Ungu - mengandungi antosianin
  • Menggalakkan penglihatan yang sihat
  • Meningkatkan keanjalan salur darah
  • Mengurangkan keradangan
4) Elderberi Eropah - mengandungi antosianin
  • Meningkatkan perlindungan imun
  • Properti anti-bakteria dan anti virus
  • Menggalakkan perkembangan sel-sel normal dan sihat.





Sesudu teh sehari sahaja. Mudah.



Polifenol adalah sekumpulan bahan semulajadi yang terdapat dalam tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan. Ia berperanan memberi mereka warna sambil melindungi dari penyakit. 

Polifenol memainkan peranan penting dalam mengekalkan kesihatan dan kesejahteraan anda, melindungi sel-sel dalam tubuh dan kerosakan radikal bebas termasuk menggalakkan fungsi jantung yang sihat. 

Polifenol Berkesan Menggalakkan Fungsi Jantung Yang Sihat. 
  • Mengurangkan keradangan dalam salur darah
  • Menggalakkan dinding salur darah yang sihat
  • Menggalakkan tekanan darah yang sihat
  • Mengekalkan tahap pengumpulan platlet yang sihat. 




Polifenol Berkesan Meningkatkan Kesihatan dan Seri Kulit. Miliki kulit lembut, anjal dan berseri. 
  • Melindungi kulit dari kerosakan uv
  • Mengurangkan penuaan pramatang dan pembentukan kedut
  • Menyokong pengeluaran kolegen yang sihat.
  • Menggalakkan kulit yang lebih tegang dan kesihatan lebih muda. 




Polifenol Berkesan Membantu Mengekalkan Tahap Glukosa Darah Yang Sihat. 

Tahap glukosa darah bergantung pada jenis dan jumlah makanan yang anda makan serta berapa efektif  badan anda menghasilkan dan menggunakan insulin yang mengangkut glukosa ke dalam sel anda. Semakin sihat tahap glukosa anda, semakin rendah risiko anda mengalami penyakit metabolik seperti kencing manis. 
  • Mengawalatur penyerapan glukosa
  • Meningkatkan kepekaan insulin
  • Merangsang rembesan insulin
  • Meningkatkan proses penguraian glukosa.
Anda boleh mendapatkan Vivix Shaklee dari saya. Pengedar sah Vivix Shaklee. 

Bulan nie ada promosi Vivix tau. Promosi sah sehingga 31 Ogos 2018


Belian 2 botol Vivix anda akan dapat ;


  • DISKAUN 5%
  • Keahlian Shaklee PERCUMA
  • Penghantaran PERCUMA
  • CASH REBET pada 14 September RM 36




Belian 6 botol Vivix anda akan dapat ;


  • PERCUMA 1 botol Vivix
  • PERCUMA keahlian Shaklee
  • PERCUMA penghantaran
  • CASH REBET pada 14 September RM250
Antara fungsi lain Vivix dan Testimoni Vivix








Mahu guna produk Shaklee?

Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 

Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | http://nursalwa.wasap.my/
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com




Pengedar Vivix Shaklee Kuala Terengganu

Mencari pengedar Vivix Shaklee di Kuala Terengganu?

Atau mencari vitamin Shaklee sekitar kawasan Kuala Terengganu?

Mahukannya secara COD?

Boleh dapatkannya dari Cik Wan - Pengedar Shaklee Kuala Terengganu



Inilah dia, Cik Wan Pengedar Shaklee di Kuala Terengganu yang InshaAllah dapat membantu anda memberikan konsultasi produk Shaklee


Cik Wan borong stok Vivix sempena promo.
Ini bermakna, Vivix ready stock.



Produk Shaklee yang lain pun ada Cik Wan borong untuk pastikan ianya ready stock untuk mereka di Kuala Terengganu yang mencari produk Shaklee. 

Cik Wan boleh dihubungi di 013 232 1416

Atau boleh juga jika lihat FB Cik Wan - Wan Zainab Mhm

Atau mahu lebih info boleh ke blog Cik Wan - www.rezekisihat.com

Selain itu, Cik Wan juga menyediakan dan sedia membantu anda untuk ; 


✔ Pendaftaran ahli baru.

✔ Konsultasi penuh dan jadual pemakanan Shaklee

✔ Penghantaran produk Shaklee sekitar Kuala Terengganu

✔ Menyediakan latihan untuk pengedar yang ingin berbisnes.

✔ Service after sale.


Lokasi Shaklee Branch Atau Cawangan Shaklee Terkini 2018

Berminat untuk mendapatkan produk Shaklee? 

Mahukan ianya segera tanpa menggunaka nkhidmat COD atau pengeposan. 

Anda boleh 'walk in' atau pergi terus ke cawangan Shaklee berdekatan anda



1) Ibu Pejabat
     Ground Floor, Sunway Geo Tower, 
     Jalan Lagoon Selatan,
     Bandar Sunway,
     47500 Subang Jaya, Selangor

     Tel : 603-5622 3188
     Fax : 603 : 5622 3099
     Isnin hingga Jumaat : 10:00 am - 07:00 pm
     Sabtu : 10:00 am - 07:00 pm

2) Sabah
     Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron,
     Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu.

     Tel: 6088-393 848
     Fax: 6088-393 851
     Isnin hingga Jumaat : 10:00 am -  07:00 pm
    Sabtu (pertama & ketiga) : 10:00 am - 07:00 pm

3) Johor
     14, Jalan Molek 1/10, Taman Molek,
     81100 Johor Bahru.

     Tel: 607-352 5188
     Fax: 607-352 4188
     Isnin hingga Jumaat : 10:00 am - 07:00 pm
    Sabtu (pertama & ketiga) : 10:00 am - 07:00 pm

4) Perak
     32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya,
     30000 Ipoh.

     Tel: 605-241 8260
     Fax: 605-241 8263
     Isnin hingga Jumaat : 10:00 am - 07:00 pm
    Sabtu (pertama & ketiga) : 10:00 am - 07:00 pm

5) Kuala Lumpur
     No 32, Jalan Seri Rejang 3,
     Pusat Industri Seri Rampai,
     Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

     Tel: 603-4142 1067
     Fax: 603-4142 1027
     Isnin hingga Jumaat : 10:00 am - 07:00 pm
    Sabtu (pertama & ketiga) : 10:00 am - 07:00 pm

6) Penang
    No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6,
    Pusat      Komersial Sunway Perdana,
    13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.

     Tel: 604-383 8261
     Fax: 604-383 8560
     Isnin hingga Jumaat : 10:00 am - 07:00 pm
    Sabtu (pertama & ketiga) : 10:00 am - 07:00 pm


7) Kelantan
    319, Section 25, Bandar Kota Bharu,
    Jalan Sultan Yahya Petra,
    15200 Kota Bharu.

     Tel: 609-747 8688
     Fax: 609-747 7711
     Ahad hingga Khamis : 10:00 am -  07:00 pm
    Sabtu (pertama & ketiga) : 10:00 am - 07:00 pm


Saya pengedar sah Shaklee Johor Bahru. 

Sebarang pertanyaan atau order boleh terus hubungi saya. 

Saya bantu anda. 😉

Hubungi saya

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | http://nursalwa.wasap.my/
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com