Set Bersalin Shaklee Bantu Badan Lebih Bertenaga, Tidak Sembelit dan Anti Stress

[PENGALAMAN MANIS BERPANTANG ANAK KETIGA DENGAN SET BERPANTANG SHAKLEE]



Assalamualaikum. Saya Nurul Suwana Bt Abu Bakar berumur 31 tahun seorang ibu dan mempunyai 3 orang anak. 

Sue ingin kongsikan pengalaman berpantang anak ketiga dengan set berpantang shaklee..bermulanya tahu diri hamil sue dah ambil set hamil setiap hari sehingga la bersalin..

kalau dulu bila tahu mengandung sue hanya ambil ubat yang klinik bekalkan. Bila makan jadi pening nak muntah mungkin tak sesuai dgn sue dan bila tak makan tekanan darah rendah..asyik kena marah dengan nurse sebab hb low nanti effect kepada baby. Sue juga ada masalah sembelit yg teruk dan selalu kejang kaki semasa kehamilan sebelum.

Tetapi berbeza dengan kehamilan ketiga ini..Sue amalkan set hamil shaklee, Pernah juga ada masalah hb low diawal kehamilan..itu pun disebabkan alahan tak boleh bau makanan..makan muntah, tapi tak lama kandungan masuk ke usia 4 bulan semuanya kembali normal.

sepanjang kehamilan ke 3 kurangnya kejang kaki kurang masalah sembelit dan hb kembali cantik..yang best nya hamil kali ni sue bebas kena kencing manis..anak yang dulu sue kena kencing manis sehingga terpaksa cucuk insulin..

sepanjang tempoh bersalin alhamdulillah tidak mengalami kontraksi yang lama, tiada koyakan bersalin, dan cepat discaj..sebelum masuk ke labour room sue mengambil 6 biji pil ostematrix untuk mengurangkan kontraksi.

selepas dibenarkan discaj sepanjang tempoh rawatan susulan jaundis anak diklinik tiada masalah dan kali ini tiada lg episod berkampung didalam wad seperti abang-abang yang lain.

Berpantang sendiri bersama dengan 2 orang hero sangat mencabar, nasib la sue ambil set pantang yg ada b complex membantu sue daripada stress dan meroyan dan lecithin mengurangkan bengkak susu.

selain daripada kekal bertenaga dengan set berpantang bonus yang sue dapat alhamdulillah susu meriah, sehingga kini awliya sudah berumur 1 tahun 2 bulan masih lagi menyusu badan berbanding abang-abang nya sebelum ini hanya sampai usia empat bulan sahaja.

Tiada lagi mimpi ngeri sembelit ketika berpantang. set berpantang yang sue ambil ialah vitalea, vitamin c, b complex, ostematrix, esp dan alfafa....Alhamdulillah sue yakin dgn pilihan sue kerana produk shaklee ini dijamin selamat , semulajadi dan berkesan.

Jika ibu-ibu tercari-cari set berpantang sue syorkan ibu-ibu mencuba set berpantang shaklee kerana sue sendiri dapat kesan positif yang sangat berbeza ketika berpantang sebelum ini..

ini lah shaklee effect Sue.

Kenapa Pilih Set Berpantang Shaklee



👶 SELAMAT dan UNIK jika nak di bandingkan dengan set berpantang atau set bersalin lain yang berlambak di pasaran sekarang.

👶 SELAMAT kerana vitamin Shaklee boleh di ambil oleh ibu yang baru melahirkan bayi sejurus selepas melahirkan bayi. 

👶 SELAMAT kerana vitamin Shaklee boleh di makan oleh ibu yang bayi di sahkan ada masalah jaundis/sakit kuning.

👶 SELAMAT kerana ibu yang melahirkan bayi secara normal atau pembedahan boleh makan vitamin Shaklee ini.

👶 dan yang paling BEST, set berpantang ini juga adalah set vitamin ketika mengandung sert ketika menyusukan anak.. 

Saya, pengguna Set Berpantang Shaklee untuk 3 kali berpantang.. 😉

Promo Menarik Set PostNatal Shaklee pada bulan Ogos 2018



Set Berpantang / Bersalin / PostNatal Shaklee mengandungi;-

  • b complex - anti-stress, elak kemurungan (meroyan), menstabilkan hormon 

  • vitamin c - memperbaiki tisu sel yang rosak akibat bersalin, mengembalikan keanjalan kulit.

  • vitalea - iron penting untuk tubuh kerana si ibu banyak kehilangan darah selepas bersalin.

  • esp - memberi tenaga dan melancarkan proses penyusuan susu ibu kepada anak

  • ostematrix - sumber kalsium, mengelak si ibu sembelit (kurang minum air dan trauma bersalin)
  • Alfalfa - bertindak seperti kacip fatimah. Baik untuk dalaman wanita terutamanya bahagian rahim. Dan sebagai milk booster ibu menyusu ,
  • Omega Guard - minyak ikan. Membantu mengelak keradangan. Menjaga kesihatan jantung. Mengandungi dha dan epa yang baik untuk ibu dan bayi


Mahu guna produk Shaklee?

Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 

Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | http://nursalwa.wasap.my/
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com



No comments: