Youth Shaklee Skin Care - Untuk Mereka Yang Mencari Produk Semulajadi

Setiap wanita mementingkan kecantikan. Walaupun anda bukan seorang yang suka ber 'make up' , suka yang natural, pastinya penjagaan wajah menjadi keutamaan. 

Rangkaian Penjagaan Kulit Youth

Rangkaian penjagaan kulit Youth direka untuk memastikan dunia sekeliling melihat anda seperti bagaimana anda melihat diri sendiri dengan memperbaharui sel-sel kulit anda supaya bertindak lebih muda. 

Janji Shaklee ialah rangkaian penjagaan kulit Youth bukan sahaja menambah baik kesihatan kulit anda secara dramatik malah dijamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda. 


Kami tahu Youth akan mengubah bagaimana anda melihat diri sendiri, tetapi bagaimana kami buktikan bahawa kulit anda sememangnya menjadi lebih muda? Dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia, Indeks Usia Kulit mengukur tanda-tanda penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan fakta. 


Keputusan Klinikal Tanpa Kompromi

Kami telah membuktikam bahawa anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan ketulenan untuk keberkesanannya.

Produk-produk Youth adalah ;
 • 100% vegan
 • Bahan semulajadi
 • Bebas kekejaman
 • Hipoalergenik
 • Non-comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
 • Diuji oleh Ahli Dermatologi
 • Diuji oleh Ahli Oftalmologi

Indeks Usia Kulit 

Dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa. Indeks Usia Kulit mengukur kehadiran tanda-tanda utama penuaan dengan data klinikal berasaskan fakta. 
 • Kedutan kulit
 • Saiz pori
 • Tona kulit
 • Keanjalan
 • Tekstur kulit
 • Hiperpigmentasi
 • Seri kulit
 • Kekenduran 


2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda dengan Youth 

Ya. 100% para wanita mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda, dengan penambahbaikan hanya dalam 7 hari, dan dengan penggunaan yang berterusan, 2/3 telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda.  

Temui Rahsia Kecantikan Abadi. 

Kesemua produk kami direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yang mungkin dipersoalkan seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada anda dan planet kita. 

Kami telah menguji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, sebanyak 3 kali ganda berbanding dengan apa yang diperlukan. Malah kami telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk kami selamat. 

Kami sentiasa mengutamakan Bumi - kami adalah syarikat yang pertama dalam dunia yang telah berjaya menyeimbangi perlepasan karbon supaya tiada jejak karbon yang tertinggal pada planet kita  Kuasa Botanikal

Youth adalah sebuah revolusi. Dengan 8 paten dan paten - diproses, setiap produk Youth diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran atau penuaan semulajadi. 

 1. Muscadine Grape Polyphenols - Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses paten melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolegen dan elastin.
 2. Lotus Japonicus - Youth complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protin Youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolegen, elastin dan fibrilin. Youth Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinesis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.
 3. Apple Stem Cell Extract - kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.
 4. Schisandra Chinensis Fruit Extract - secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan. 
 5. Vital Repair+ Complex - Vital Repair Complex yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksidan dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat
Rangkaian Youth. 


Nantikan entry seterusnya saya perkenalkan satu-satu rangkaian Youth. 


Saya, pengguna juga pengedar Shaklee yang menggunakan Youth Skin Care. 😉

Hubungi saya Nur Salwa 0127111260 untuk dapatkan Set Penjagaan Kulit Youth.


Anda juga boleh klik link di bawah untuk membuat pesanan.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=f5fd3d48c74e45c81481dbe51a66c26b

Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini?


Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | http://nursalwa.wasap.my/
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca