5 Vitamin Shaklee Untuk Ibu Hamil Cantik Berseri

Anda hamil? Bestkan bila disahkan hamil. Masa tue mesti excited nak cari yang terbaik untuk anak dalam kandungan dan untuk diri sendiri kan. 

Saya cadangkan 5 vitamin Shaklee utk anda..1) B Complex - mengandungi 8 jenis vitamin B penting badan termasuk asid folic. Asid folik sangat penting untuk pembinaan tulang dan bagi mengelakkan kecacatan pada janin, mengurangkan risiko kecacatan saraf pada bayi khususnya ‘spina bifida’.

2) Vitamin C - membantu mempertingkatkan kadar serapan zat besi yang sangat penting untuk pembentukan hemoglobin yang membawa oksigen dalam darah

3) Vitalea - kaya dengan iron (zat besi) di mana jika ibu ada masalah masalah pitam atau mudah pening ataupun masalah anemia.

4) Ostematrix - kalsium yg lengkap dengam vitamin D dan magnesium. Membantu mengurangkan masalah kekejangan kaki

5) Esp - protin memberi tenaga dan Keperluan protein sewaktu mengandung perlulah mencukupi bagi membantu pertumbuhan plasenta, uterus, penghasilan susu dan untuk membantu aliran darah ibu yang bertambah.

Kelima-lima vitamin ini boleh diambil seawal anda disahkan hamil.

Pilihan untuk anda, boleh add on Omega Guard apabila kandungan memasuki trimester kedua.  

Omega Guard - minyak ikan yang membantu perkembangan otak bayi. Memgandungi dha dan epa. 

Alhamdulillah, bermula kandungan kedua (pertama masa tue tak kenal lagi shaklee), saya adalah pengguna set kehamilan Shaklee ini. Kesannya bukan pada saya malah anak juga dapat nikmati kesannya.Hubungi saya Nur Salwa 0127111260 untuk membuat belian Set Ibu Hamil Cantik Berseri ini.Atau anda boleh klik link di bawah ini untuk membuat belian. 

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=f0e9f5d22d156441951e5197a3054d93Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini?


Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | http://nursalwa.wasap.my/
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com

Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca